12 januari

FOTD Glowy gold

Beauty, Make-up , , , , , , , , , , , , , , ,

Voor degene die scherp zijn: de oorbellen die ik draag zijn inderdaad rendieren. Oorspronkelijk had ik deze look dan ook bedoeld als een kerstlook. Maar ik kwam qua planning weer eens niet helemaal goed uit. Maar omdat ik het toch een mooie, draagbare look vind, plaats ik hem toch online. Naar mijn mening kan deze gouden glowy look ook prima naar een nieuwjaarsreceptie.

 

Producten

Voor het maken van deze glowy gouden look heb ik de volgende producten gebruikt.

 

Oriflame Ivory foundation


De foundation die ik draag is van Oriflame en ik draag de kleur ivory.

 

NYC BB Radiance Perfecting Powder

Om teveel glans te voorkomen poeder ik de foundation af met NYC BB Radiance Perfecting Powder.

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Sin

Daarna ben ik met de ooglook begonnen. Ik gebruikte een oogschaduwbasis met een glans erin, namelijk Urban Decay Eyeshadow Primer Potion in de kleur Sin.

Essence Sun Club Palette & Bourjois trio smoky eyes 10 gold smoking

Voor deze look heb ik gebruik gemaakt van twee oogschaduwpalettes die ik al een tijdje in mijn stash heb. Zonde om niet te gebruiken: Essence Sun Club palette en Bourjois trio smoky eyes 10 gold smoking. Ik begin met het Essence palette. Daarvan breng ik de licht gouden kleur links bovenin aan in mijn binnenste ooghoek. De andere gouden kleur uit het palette breng ik aan over mijn bewegende ooglid. Van het Bourjois palette pak ik vervolgens de gouden kleur en die breng ik aan in mijn buitenste ooghoek en onder mijn onderste wimperrand. Ik breng de witte kleur van het Bourjois palette aan op mijn wenkbrauwbot en pak tot slot een klein beetje van de bruine kleur uit het Essence palette om in mijn crease te blenden.

 

Rimmel Exaggerate eye liner

Tijd voor eyeliner! Ik zette eyeliner langs mijn wimperrand die ik eindigde met een wing. Hiervoor heb ik Rimmel Exaggerate eye liner gebruikt.

 

NYC Big Bold False Lash mascara

Als mascara gebruik ik de NYC Big Bold False Lash mascara.

 

Hema Wenkbrauwgel

Om mijn wenkbrauwen in model te houden heb ik wenkbrauwgel van Hema aangebracht.

 

Close-up ooglook

Dit is hoe mijn ooglook er nu van dichtbij uitziet.

 

Overige producten

Tijd voor de overige producten die ik heb gebruikt.

iss Sporty Tan Up Your World Bronzing Powder

Voor het shapen heb ik  Miss Sporty Tan Up Your World Bronzing Powder gebruikt.

I Heart Makeup  – Blushing Heart

Als blush draag ik een klein beetje Blushing Heart van I Heart Makeup

 

I Heart Makeup | Golden Goddes

Bij deze look past een gouden eyeliner. Dus ik gebruikte Golden Goddes van I Heart Makeup

 

Miss Sporty 200 My Favorite Pink

Op mijn lippen heb ik twee lipsticks met elkaar vermengd. Als eerste Miss Sporty 200 My Favorite Pink.

 

Max Factor Star Wars gold

Daar overheen heb ik de gouden lipstick van de Max Factor Star Wars collectie aangebracht.

 

Het uiteindelijke resultaat

Het uiteindelijke resultaat is een mooie look met goud, maar toch draagbaar. Een look die prima naar een receptie kan worden gedragen. Of misschien zelfs voor Valentijnsdag? Ik hoop dat jullie weer inspiratie op hebben gedaan!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*