15 september

W7 in the night palette

Review , , ,

De vorige twee best sellers van W7 waren het In the nude en het In the buff palette. Deze palettes waren geïnspireerd op de Naked palettes van Urban Decay. Bij dit palette is dat niet het geval. Dit palette is echt bedacht door W7 zelf.

 

Qua verpakking ziet het palette er net zo uit als zijn twee voorgangers. Het verschil is alleen dat dit doosje paars van kleur is. Op de voorkant staat in hetzelfde lettertype  W7 In the night vermeld en om dat gevoel van nacht extra kracht bij te zetten staan er sterretjes bij. Erg leuk! Ik moet ook gelijk aan de nacht denken met feestjes!

Op de achterkant staan de twaalf kleuren afgebeeld met de namen erbij. Ook staan de ingrediënten erbij vermeld.

Als je het palette opent zie je de kleuren met daarbij een kwastje met twee kanten. Aan de ene kant zit een sponsapplicator en aan de andere kant een kwastje.

Het palette bevat weer 12 prachtige kleuren. Dit keer zijn het vooral veel paarse en andere donkere kleuren. Perfect om een mooie smokey eyes te maken. Ik heb swatches gemaakt om de kleuren goed te testen.

De eerst zes kleuren zijn wat lichter en hebben ook wat minder pigment als ik ze swatch. De overige donkere kleuren hebben meer pigment. Dat kun je op de foto’s ook duidelijk zien.

Als ik een look met de kleuren maak, vallen de lichtere kleuren ineens wel meer op. Dit komt vast doordat ik oogschaduwbasis heb gebruikt.

 

Close-up ogen

 

Ik ben erg te spreken over dit palette. Het is een mooie aanvulling op je oogschaduwcollectie en het is een mooi budget merk.

 

Samenvatting

Product: In the night

Merk: W7

Verkrijgbaar: Op is Op winkel en online

Prijs: € 7,99

Cijfer: 7

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*