5 september

Kruidvat Eeltsokken

Review , , , , , , , ,

Zachte voetjes, wie wil dat nu niet? Soms heb je gewoon geen zin om naar de pedicure te gaan. Ik niet in ieder geval. Een pedicure is natuurlijk ook best wel duur. Dus als je thuis je voeten zacht kunt maken, waarom zou je dat dan niet doen? Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb geen zin om heel veel tijd te besteden aan mijn voeten. Je zit dan ook in een onhandige houding vind ik altijd!

Deze eeltsokken van Kruidvat wilde ik al een tijdje testen. Ik had er al veel over gehoord van diverse mensen en ik wilde het graag zelf eens ervaren. Deze sokken zouden met gemak je het eelt van je voeten moeten verwijderen. Het zou eigenlijk na een paar dagen van je voeten af moeten vallen, als een soort vervellen.

 

Het gebruik

Hoe je de sokken moet gebruiken is eigenlijk super simpel! De sokken zitten verpakt in een paars doosje. Op de voorkant staat duidelijk vermeld dat het om eeltsokken gaat. Je kunt eigenlijk niet echt spreken over sokken. Het zijn meer een soort plastic zakjes met een speciaal soort gel erin.

Je knipt de zakjes open en maakt er op die manier een soort sokken van. Hier moet je dan je voeten indoen. Je kunt de sokken vervolgens weer dichtplakken, maar bij mij deden de plakkers het niet goed haha. (er zitten plakkers bij de verpakking).

Vervolgens moet je de sokken een uur aanhouden. Om de gel steviger tegen je voeten aan te drukken kun je sokken over de zakjes heen doen. Dat heb ik dus ook gedaan.

Ik heb de sokken eerlijk gezegd langer aangehouden. We gingen namelijk een spelletje doen op de Wii en ik ben toen mijn sokken vergeten. Ach, het zal geen kwaad kunnen.

 

Het resultaat

Na een uur zou je al zachtere voeten moeten hebben. Daar merk ik eerlijk gezegd niet veel van. Ik merkte sowieso niet zo veel van de sokken.

 

Maar! Vier dagen later begonnen mijn voeten ineens te vervellen! Het zag er echt smerig uit, daarom heb ik het niet gefotografeerd. Maandag was het echt nog erger. De stukjes die het meest waren verveld voelen echt super zacht.

 

De sokken werken dus echt! Mijn voeten worden super zacht, nog steeds zijn ze aan het vervellen en ze worden alleen maar zachter!

 

Om de vellen wat sneller te verliezen en het droog voelen van je voeten te voorkomen kun je je voeten weken. Maar dit hoeft niet perse. Ik heb het wat later pas gedaan. Maar je kunt het eelt zo van je voeten aftrekken, echt bizar!

 

Conclusie

De sokken werken super goed en dat voor een zacht prijsje. Door het gebruik van deze eeltsokken kun je het bezoekje aan je pedicure net even wat langer uitstellen. Ideaal! Ik raad ze iedereen aan! Denk er wel aan dat je even geen open schoenen kunt dragen want dat ziet er nasty uit!

 

P.s.: voor wie het zich afvraagt: ik heb geen foto’s gemaakt van mijn voeten. Ik vind dat namelijk een beetje vies om te laten zien. We hebben het wel over eelt en dat is gewoon smerig en het vervellen is ook smerig. Probeer het je voor te stellen!

 

Samenvatting

Product: Eeltsokken

Merk: Kruidvat

Verkrijgbaar: Kruidvat

Prijs: € 8,99

Cijfer: 9

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*