19 april

Wilkinson Sword Intuition f.a.b.

Beauty, Review , , , , , , , , , , , , ,

De eerste rokjesdag hebben we inmiddels achter de rug. Maar de temperatuur is nog steeds aan het stijgen en er komen steeds meer mooie dagen aan. Tijd om er écht voor te zorgen dat we klaar zijn voor de lente en de zomer. Dat betekent: gladde benen, gladde oksels en een gladde bikinilijn. De makkelijkste manier om dat voor elkaar te krijgen is natuurlijk door te scheren. Maar Wilkinson heeft bedacht dat zelfs scheren nog makkelijker moet kunnen.

 

Als je scheert, doe je dat normaliter in een richting. Je zet het mesje op je huid, beweegt het en tilt het op om vervolgens op een nieuw stukje huid verder te scheren. Maar hoe makkelijk zou het zijn als je het mesje gewoon heen en weer kunt bewegen? Nou, dat kan vanaf nu! De nieuwe Wilkinson Sword Intuition f.a.b. zorgt ervoor dat je in beide richtingen kunt scheren. Zonder het mesje tussentijds van je huid af te halen!

 

Wilkinson Sword Intuition f.a.b.

Wilkinson Sword Intuition f.a.b. zorgt ervoor dat scheren nu letterlijk op en neer gaat. In plaats van het scheermesje zoals gewoonlijk na elke beweging van de huid af te halen, kun je nu met de Intuition f.a.b. in één moeite door. Het gloednieuwe scheersysteem scheert namelijk moeiteloos in twee richtingen. Dus niet alleen van beneden naar boven, maar ook van boven naar beneden. Dat betekent twee keer zo snel klaar. Wilkinson Sword is de allereerste en enige met dit baanbrekende scheersysteem voor vrouwen.

 

De test

Natuurlijk was ik na het lezen van het persbericht over dit nieuwe scheersysteem van Wilkinson al erg nieuwsgierig geworden. Lucky me kreeg het scheersysteem ook thuis gestuurd, dus ik kon hem uitgebreid voor jullie gaan testen. Ik zal mijn ervaringen voor jullie op papier zetten.

Laten we beginnen met de verpakking. Koop je Wilkinson Sword Intuition f.a.b. dan zit hij verpakt in een zwart doosje met daarop een roze en oranje opdruk. Op de voorkant staat een afbeelding van het scheersysteem en op de achterkant zie je het scheersysteem in de verpakking zitten en er staat beschreven hoe je het systeem moet gebruiken.

Het scheersysteem zelf is roze van kleur. Wat naar mijn mening direct duidelijk maakt dat het hier om een ladyshave gaat en het systeem niet voor mannen is bedoeld. Het handvat is licht en donkerroze van kleur en op het uiteinde staat f.a.b. gedrukt. Deze afkorting staat voor: forward and back.

De scheerkop heeft een handige vorm die goed de rondingen van je lichaam kan volgen. De bovenste scheermesjes scheren in de ene richting en de onderste scheermesjes in de andere richting. Dat maakt dat je het apparaat heen en weer kan halen over je huid heen. De mesjes zijn omhuld met gel die geactiveerd wordt door water. Deze gel zorgt ervoor dat het mesje gemakkelijk over de huid glijd.

 

Werkt het?

Aangezien ik mijn benen altijd epileer met mijn Braun Silk Epil, heb ik dit scheersysteem niet op mijn benen getest. Ik heb hem wel voor mijn oksels en bikinilijn gebruikt. Laat ik met mijn oksels beginnen. Na het bevochtigen van de scheerkop begon ik met scheren. Een kant op scheert het mesje mijn oksels perfect. Maar het heen en weer halen lukt me onder mijn oksels niet goed. Mijn huid is daar denk ik te dun en te zacht. Ik vind het eerlijk gezegd ook een beetje eng.

 

Bij mijn bikinilijn heb ik het zelfde geprobeerd. Daar werkt het overigens perfect! Het scheren van mijn bikinilijn gaat met dit scheersysteem super gemakkelijk en ik ben snel klaar. Met mijn dikke zwangerschapsbuik is het wel zo prettig dat dit ‘klusje’  snel geklaard is ;-).

 

Conclusie

Het heen en weer systeem werkt op huid die daar geschikt voor is. Dus bijvoorbeeld je bikinilijn en je benen. Onder  mijn oksels vond ik het niet prettig werken, maar normaal scheren lukte wel. Door het heen en weer systeem was ik met mijn bikinilijn wel een stuk sneller klaar. Daarom zou ik je dit scheersysteem aanraden. Zeker ook omdat ik uit ervaring weet dat de mesjes van Wilkinson erg lang mee gaan!

 

Samenvatting

Product: Wilkinson Sword Intuition f.a.b.
Merk: Wilkinson
Verkrijgbaar: vanaf eind april bij diverse drogisterijen
Prijs: € 13,99
Cijfer: 8

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*