5 september

Zwanger: vijfde week verlof, 38 weken zwanger

BabyGlow, Persoonlijk , , , , , ,

De vorige zwangerschapsupdate was een samenvatting van mijn eerste vier weken zwangerschapsverlof. Maar omdat de kleine er nu elk moment aan kan komen, leek het mij beter om er nu een wekelijkse update van te gaan maken.

 

Afgelopen week was mijn vijfde week zwangerschapsverlof. Deze week heb ik vooral rustig aan gedaan. Het zwemmen ’s ochtends lukt helaas niet meer. Niet omdat ik niet meer kan, maar omdat het zwembad dicht is. Jammer, ik mis het wel. Het voelde altijd wel goed om even actief te zijn geweest. Dus nu probeer ik wat meer te wandelen.

Het was deze week weer mooi weer dus ik heb ook geprobeerd hier vooral van te genieten. Samen met Rick ben ik een middagje naar het strand geweest. Dat was erg fijn, vooral omdat je dan verder gewoon niks hoeft. Alleen maar relaxen.

 

Ook is er weer een vriendin op visite geweest. We hebben samen een broodje gegeten en ook zij wilde graag de babykamer zien. Echt lief dat iedereen zo’n interesse toont.

 

Omdat ik in een appartement woon, heb ik geen tuin. Als het dan mooi weer is en best wel warm mis ik dat wel. Dus wat heb ik gedaan. Ik ben gewoon naar mijn ouders huis gereden en heb daar in de tuin zitten relaxen en zitten lezen. Dat was best wel fijn. Dus ik denk dat ik het vaker ga doen als het heel warm is.

Verder was deze week niet heel spannend, qua activiteiten dan. Ik heb vooral geblogd, gerelaxt en een beetje in huis opgeruimd. Maar aangezien ik deze week 38 weken zwanger was, kan de kleine echt ieder moment komen. Dat maakt het wel spannend. Af en toe had ik een beetje buikpijn en dan vroeg ik me af of dat het begin zou zijn. Jullie begrijpen dat dat niet het geval was.

 

Dit was dus de afgelopen week voor mij. Het is een kort verslagje geworden maar ik hoop dat het toch de moeite waard was om te lezen. Ik ga jullie wekelijks op de hoogte houden dus houd BeautyGlow maar in de gaten als je wil weten hoe het met me gaat! 🙂

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*