2 september

FOTD a very basic look

Beauty, Make-up , , , , , , , , , , , ,

Het is zomer, heerlijk! Ik hou ervan en wat mij betreft mag de zomer zo lang mogelijk duren. Ik weet alleen niet hoe het met jullie zit, maar als het zo warm is heb ik eigenlijk nooit zo’n zin om mezelf op te maken. Dit doe ik dan ook bijna nooit, maar soms heb je een afspraak of moet je ergens heen. Natuurlijk kun je dan ook zonder make-up op je gezicht de deur uit gaan, maar dit doe ik dan weer niet zo snel. Daarom heb ik vandaag een basic look voor jullie. Een look waar ik bijna geen make-up draag.

 

Producten

Voor deze snelle basic look heb ik de volgende producten gebruikt.

Miss Sporty Tan Up your world bronzing powder

Miss Sporty Tan Up Your World Bronzing Powder

Doordat het zomer is ben ik best wel bruin geworden, hierdoor is bronzer eigenlijk niet nodig. Behalve als je wil shapen. Dit heb ik een klein beetje gedaan en daar heb ik deze bronzer van Miss Sporty voor gebruikt.

 

Dior Nude Shimmer

Als blush draag ik Dior nude shimmer. Doordat hier al een glansje in zit heb ik geen highlighter nodig.

 

Rimmel eyeliner glam eyes

Geen oogschaduw! Had ik geen zin in. Daarom draag ik alleen eyeliner. Een simpel zwart lijntje met een wing.

 

Star Wars mascara

De mascara die ik draag is van Max Factor Star Wars

 

Essence – Shape & Shadows, Benefit – Speed Brow

Mijn wenkbrauwen moeten wel in model worden gebracht vind ik. Eerst gebruik ik het Essence – Shape & Shadows palette. Met het schuine kwastje breng ik de kleur Audrey Highbrow aan in mijn wenkbrauwen. Hiermee accentueer ik ze meer en geef ik ze een mooiere vorm. Daarna breng ik de highlighter eronder aan. Tot slot wenkbrauwgel om ze in model te houden. Hiervoor gebruik ik Benefit Speed brow.

 

Close-up ooglook

 

Dior crayon contour levres 463 Candy Rose

Omdat de look basic is, mag er wel kleur op mijn lippen. Als je bruin bent vind ik koraal kleurtjes mooi staan. Daarom omlijn ik mijn lippen eerst met een koraal potloodje van Dior en daarna kleur ik ze er ook een beetje mee in.

 

Dior Addict Gloss 662 Rose Endiable

Zomer vraagt om glans! Dus over het potlood breng ik lipgloss van Dior aan.

 

Close-up lippen

 

Eindresultaat

En dit is dan het eindresultaat. Een simpele basic look die wel perfect is voor de zomer.

Ik hoop dat jullie weer inspiratie op hebben gedaan!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*