14 november

20 jaar Essence – Make beauty fun!

Make-up , , , , , , , , , ,

Essence 20 jaar make-up

Make-up merk Essence bestaat dit jaar 20 jaar! Dat is reden voor een feestje en speciaal oogschaduwpalette: make beauty fun! waarmee je Beauty weer fun maakt. Ik laat de producten die ik ter ere van de 20e verjaardag van Essence heb ontvangen aan jullie zien.

Essence 20th Birthday party

Ik was uitgenodigd op het 20e verjaardagsfeestje van Essence. Een heel leuk feestje in de rollerdisco in Amsterdam. Dit was al in juni, dus ik ben een beetje laat met dit artikel. Maar dat maakt dit artikel niet minder leuk. Bij dit event ontving ik een goodiebag waarin allemaal leuke make-up producten ter ere van de 20e verjaardag van Essence. Ik laat de producten aan jullie zien.

Essence – Magic All in one face cream

Deze gezichtscrème van Essence zorgt binnen enkele seconden voor een gezonde en egale teint. En het allermooiste: hij is geschikt voor elk huidtype want de speciale pigmenten die in de crème zitten passen zich aan aan elke huidteint.

Ik vind deze crème echt ideaal om dagelijks te gebruiken. Zeker in de herfst, want dan ziet mijn huid er al snel wat grauwer uit.

Essence – Lash Princess Curl en Volume mascara

Deze mascara is volgens mij de bestseller van Essence en dat is niet voor niets. Dit is een hele fijne budgettopper die je wimpers mooi accentueert en volume geeft.

Deze mascara vind ik ideaal om dagelijks te gebruiken voor een mooie daytime look.

Essence – Make beauty Fun! Eyeshadow palette

De topper uit de goodiebag is toch wel dit limited Edition eyeshadow palette van Essence. Het Make beauty fun! Eyeshadow palette.

Dit palette zit boordevol met hele mooie kleurtjes waarmee je de mooiste, kleurrijkste looks kunt maken.

De kleuren zijn stuk voor stuk goed gepigmenteerd. Dat heeft Essence heel erg goed gedaan.

Essence – Extreme shine lipgloss roze en transparant

Natuurlijk zat er ook lipgloss in de goodiebag. En niet een, nee het zijn er twee! Een roze plumping variant en een transparante variant.

Transparante lipgloss draag ik vooral graag in de lente en zomer. Ik vind het dan heel fris en mooi staan.

De roze plumping variant voel ik vooral erg tintelen. Ik zie er persoonlijk niet heel veel van. Behalve dat ik het gewoon een mooie lipgloss vind.

Essence – Don’t leaf me, Pink happy thoughts en Swirl pool nagellak

Natuurlijk heeft Essence ook drie leuke nagellakken uitgekozen voor de 20e verjaardag. Dat zijn Don’t Leaf me (groen), Pink happy thoughts (roze) en Swirl pool (blauw).

Van deze drie lakjes is Swirl Pool mijn favoriet. Ik vind dit een heel gaaf blauw kleurtje. Ze blijven alle drie overigens super goed zitten. Wil je swatches van de kleuren zien? Check dan de reels die ik hiervan maakte.

Mijn Essence 20th Birthday look

Natuurlijk maakte ik ook een look met al deze fijne producten. Het resultaat zie je hierboven. Ik heb voor deze look alleen maar Essence producten gebruikt. Zie je hoe fijn ze zijn? Wil je weten hoe ik deze look heb gemaakt? Check dan deze reels op mijn Instagram.

Vonden jullie het leuk om deze producten en de look te bekijken? Laat het me weten! Ik hoor het graag!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*