21 november

Extra korting tijdens Black week bij Ideal of Sweden

Lifestyle , , , , , , ,

Ideal of Sweden Black Week

De telefoonhoesjes, accessoires en tassen van Ideal of Sweden zijn altijd super hip, stijlvol en mooi. Maar eerlijk is eerlijk: ze zijn niet heel goedkoop. Gelukkig is het nu Black week en shop je met mijn kortingscode (DaisyBeautyglow) met 50% extra korting.

Ideal of Sweden Black Week

Omdat ik nog een mooi hoesje van Ideal of Sweden in mijn bezit had, besloot ik om dit keer voor een nieuwe Ring Mount te gaan in de kleur Golden Jade Marble.

Zo’n Ring Mount vind ik altijd handig om te voorkomen dat ik mijn telefoon laat vallen. Ik ben namelijk nogal onhandig en het komt regelmatig voor dat ik hem per ongeluk laat vallen. Oeps. Met zo’n Ring Mount komt dat gelukkig een stuk minder vaak voor.

50% extra korting

Nu willen jullie natuurlijk ook bij Ideal of Sweden shoppen met extra korting. Als je mijn code gebruikt kan dat! Vul je bij je bestelling de code: DaisyBeautyglow in, dan krijg je 50% korting. Dat is snel verdiend toch? Ik zou zeggen, sla je slag!

*Dit product heb ik ontvangen voor een promotie. 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*