5 jaar getrouwd!

Categories Persoonlijk, Trouwen

Wat vliegt de tijd: vandaag zijn Rick en ik alweer 5 jaar getrouwd. Het lijkt nog maar zo kort geleden. Nog steeds ben ik elke dag super trots dat ik mezelf Rick zijn vrouw mag noemen.

Vijf jaar geleden, op 10 juli 2015, zijn wij in Leiden getrouwd op de Burcht. Dat is een hele mooie, centrale plek in onze mooie stad Leiden. Die dag was net een sprookje.

We hadden eigenlijk het plan om ons vijfjarig huwelijk dit jaar te vieren met een feestje. Maar helaas gooide het coronavirus roet in het eten. Desalniettemin gaan we het wel vieren, maar dan een stuk kleinschaliger.

Vandaag gaan Rick en ik lekker uiteten bij het restaurant waar we onze bruiloft hebben gevierd en morgen geven we een feestje voor onze naaste familieleden. Het gaat sowieso leuk worden. Ik geniet er toch wel van. 🙂

Zijn jullie ook getrouwd en vieren jullie het ook elk jaar?

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*