19 november

Adidas UEFA Champions League

Review , , , , , , , , , , , , , , ,

Welke ploeg zal zich dit seizoen de aller beste mogen noemen? Aan het einde van de Champions League weten we het. Als ik zou moeten gokken zet ik mijn geld op FC Barcelona. In mijn ogen hebben zij momenteel het aller sterkste team.

 

Maar goed, voetbal en de Champions League blijft natuurlijk een beetje een mannending. Toch vind ik het altijd wel leuk om voetbal te kijken. Adidas is al jaren een van de vele sponsoren van het professionele voetbal. Menig team heeft hun logo op het shirt staan. Ook veel teams in de Champions league. Geen wonder dus dat Adidas met een speciale lijn is gekomen, gewijd aan het UEFA Champions League seizoen 2015/16. Het is een lijn die bestaat uit een douchegel, eau de toilette en een deodorant, alle drie voor mannen.

 

http://i884.photobucket.com/albums/ac47/daisysierat/IMG_3386_zpst6cv9woi.jpg

Ik heb de eau de toilette en de deodorant ontvangen als review en wie kan deze lijn nu beter reviews dan mijn eigen man, Rick. Rick is zeer sportief en voetbalt zelf ook. Maar daarnaast tennist hij ook veel en hij bokst. Een sportief type he, die man van mij. Rick vond het geen probleem om deze lijn van Adidas voor mij te testen. Als sport liefhebber en zeker ook als voetballiefhebber past deze lijn wel in zijn straatje.

 

De verpakkingen

Als eerste laat ik Rick de verpakkingen beoordelen. Rick geeft aan dat hij het een strak design vindt. Doordat het sterrenlogo van de UEFA Champions League er mooi grafisch op is vormgegeven komt duidelijk naar voren dat deze lijn daarop is geïnspireerd. De deodorants is zwart blauw en die combinatie geeft een stoere uitstraling.

De eau de toilette zit in een doorzichtige fles. Rick vind ook dit design strak. Hij is van mening dat de flacon makkelijk in de hand ligt en vindt het mooi dat het logo van de Champions League ook hier op het etiket terug komt. Doordat de fles transparant is zie je dat de vloeistof blauw is. Dit is ook mooi in lijn met het design.

 

De geur

Mannen zijn niet zo moeilijk als het om deodorant gaat. Ook Rick niet. Hij zegt letterlijk: in principe vind ik elke deodorant goed, als het maar doet wat het moet doen. Deze deodorant ruikt fris en houd mijn oksels droog. Hij doet wat het moet doen dus. De frisse geur ruikt wel lekker maar is gelukkig niet te overheersend.

Rick vind dat een eau de toilette vooral mij moet aanspreken haha. En het moet geen zware geur zijn, Rick houd van frisse geuren. Ik zelf vind een beetje sexy, frisse mannengeuren het lekkerst bij hem. Jullie snappen denk ik wel wat ik bedoel. Deze geur van Adidas ruikt bij Rick lekker fris, die mannengeur herken ik erin. En hij ruikt ook een beetje sportief, ik weet niet goed hoe ik dat uit moet leggen. In ieder geval, de geur is lekker.

De houdbaarheid van de eau de toilette valt wel een beetje tegen. Als Rick aan het einde van de werkdag thuis komt ruik ik het geurtje nog nauwelijks. Dit komt waarschijnlijk doordat het echt een frisse geur is. Het is overigens wel een toegankelijke geur. Ik denk dat deze vooral de jongere doelgroep aanspreekt. Je zou deze geur leuk cadeau kunnen doen aan je jongere broertje.

 

Conclusie

De Adidas UEFA Champions League lijn is een frisse sportieve lijn die eigenlijk wel bij elke sportieve man past. De geuren zijn fris en niet zwaar. Daarom denk ik dat veel mannen deze lijn wel zal bevallen. Zowel Rick als ik denken dat deze lijn vooral de tieners zal aanspreken die Messi of Ronaldo als idool hebben.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*