23 november

FOTD Autumn colours

Make-up , , , , , , , , ,

Herfst is mijn minst favoriete seizoen. In de herfst wordt het kouder, regent het vaak en het wordt sneller donker. Nee, ik ben geen fan. Maar de herfst heeft ook positieve kanten. De kleuren die je dan buiten ziet zijn namelijk prachtig. Geel, oranje, rood, bruin en groen. Jep, de herfst is behoorlijk kleurrijk. Ik raakte erdoor geïnspireerd en maakte een look met deze kleuren.

 

Producten

Om deze look te maken gebruikte ik de volgende producten. Ik benoem ze in volgorde van aanbrengen zodat jullie het makkelijk kunnen nadoen.

Tea Tree BB Cream

Eerst mijn gezicht egaliseren. Hiervoor heb ik The Body Shop Tea Tree BB Cream gebruikt. Ik heb nr 1 en 2 met elkaar gemengd.

 

Inglot Freedom blush

Ik zocht in mijn stash naar een blush die mooi past bij de herfstkleuren. Ik kwam deze van INGLOT weer tegen en die is echt perfect.

 

Essence Sun Club Matte Bonzer

Tijd om te shaken! Hiervoor heb ik Essence Matte Bronzer gebruikt.

 

The Body Shop glanspareltjes

Als highlighter gebruikte ik mijn glanspareltjes van The Body Shop weer een keer. Die geven altijd een mooie, natuurlijke glow!

 

Flormar eye perfection primer

Tijd om met de ooglook te beginnen. Als eerste oogschaduwbasis. Ik gebruik Flormar eye perfection primer.

 

88 palette

Tijd voor kleur! Ik gebruikte mijn 88 palette weer. Ik heb de kleuren niet aangekruist, omdat iedereen zelf moet kunnen kiezen. Ik gebruikte een licht gouden kleur in mijn binnenste ooghoek. Daarnaast bracht ik een oranje/rode kleur aan, daarnaast een donkerrode kleur en tot slot in mijn buitenste ooghoek een bruine kleur. Deze bruine kleur blende ik vervolgens in mijn crease. Daarbij hield ik een pasje langs mijn ogen om een mooie cateye look te creëren.

 

MAX eye-liner potlood groen

Onder mijn oog trek ik een groen lijntje met het oogpotlood MAX, die je bij Action kunt kopen. Over dit lijntje doe ik nog een beetje groene oogschaduw om het intenser te maken.

 

NYC HD Automatic Eyeliner

Om mijn ogen meer te laten opvallen gebruik ik zwart oogpotlood. Dit breng ik aan op mijn waterlijn. Hiervoor gebruik ik NYC HD Automatic eyeliner.

 

Rimmel Wake me up mascara

 

Een ooglook is niet af zonder mascara. Ik gebruik Rimmel wake me up.

 

Close-up ogen

Om duidelijk te laten zien hoe de oogschaduw eruit ziet heb ik hierbij een close-up van mijn ogen voor jullie.

 

Etos rode lipstick

 

Dan mijn lippen. Ik besloot voor donkerrode lipstick te gaan. Dit vind ik echt een herfstsfeer uitstralen. Ik koos voor een van Etos.

 

De volledige look

Dit is dan de uiteindelijke look. Alle herfstkleuren zijn er mooi in verwerkt. Het geeft een warme glow aan je uitstraling.

 

Ik hoop dat jullie weer inspiratie hebben opgedaan!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*