31 oktober

BabyGlow: shoppen met Liz

BabyGlow, Persoonlijk, Verslag , , ,

De afgelopen week hebben Liz en ik ons weer goed vermaakt. Liz laat dat letterlijk blijken door steeds meer te lachen! Dat is zo leuk! Ze is ook heel makkelijk om mee te nemen. Ze huilt eigenlijk bijna nooit. Alleen als ze krampjes heeft of wil eten. Dat is echt ideaal.

 

Omdat het zo makkelijk is om Liz mee te nemen ben ik deze week met mijn ouders en mijn oma gaan shoppen in Batavia Stad. Voor ons is dat 1,5 uur rijden ongeveer, dus het werd de langste autorit voor Liz tot nu toe. Alles ging echter heel erg goed. Liz lag eerst lekker naar buiten te kijken in de auto en later viel ze in slaap.

 

In Batavia Stad heeft mijn vader de wagen rondgereden zodat de dames lekker konden shoppen. Liz lag lekker in haar wagen te slapen. Maar soms was ze ook wakker en dan keek ze rustig rond. In een restaurant heb ik haar de borst gegeven en verschoond. Dit ging ook echt heel makkelijk. Liz doet alles zo goed. Ik ben trots op haar!

img_7322

Met mij gaat alles ook heel goed. Ik heb deze week voor het eerst ook weer getennist. Ik merk wel dat ik nog wat te kort kom. Korte balletjes haal ik nog niet. Maar ik moet toegeven dat het beter ging dan ik vooraf had verwacht. Dat is dan wel heel leuk om te merken! 🙂

 

Ook ben ik samen met twee vriendinnen gaan brunchen in de stad. Ik ben hier lekker met Liz naartoe gewandeld wat een wandeling van ongeveer 30 minuten is. Het is voor het eerst dat ik dit in mijn eentje heb gedaan en het ging heel erg goed. Ik voelde me ook goed en het was leuk mijn vriendinnen weer te zien en te spreken. Een van hen heeft een zoontje die 5 maanden ouder is dan Liz. Dat is dan al echt zo’n verschil!

 

Jullie lezen het, wij hebben weer een leuke week achter de rug. Halloween hebben we overigens niet gevierd. Dat doe ik eigenlijk nooit. Wat hebben jullie de afgelopen week gedaan?

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*