20 november

BabyGlow: Sinterklaas intocht kijken

BabyGlow , , , , ,

Zaterdag 25 november komt Sinterklaas pas aan in Leiden. Maar zaterdag 18 november was de landelijke intocht op TV. Natuurlijk hebben we dat gekeken. Vooraf had ik verwacht dat het Liz niet zoveel zou doen. Ze is natuurlijk pas 14 maanden oud. Dus hoeveel krijgt ze er nu echt van mee. Maar daarin had ik me vergist.

Voor de gezelligheid hadden we de landelijke intocht aangezet op TV. Liz was terwijl aan het spelen, totdat ze doorhad wat er op TV aan de hand was. Sinterklaas en zijn Pieten kwamen aan!

Vervolgens bleef Liz maar naar de TV kijken. Ze vond het reuze interessant. Ik dacht eerst dat het door de vrolijk gekleurde pakken van de Pieten kwam. Maar dat was niet zo. Nee, Liz was de intocht echt aan het volgen.

Daarna werd het nog schattiger. Toen Sinterklaas eenmaal in beeld kwam ging Liz naar de TV zitten zwaaien. Hoe schattig is dat!? Ze was duidelijk helemaal onder de indruk van alles.

Ze klom lekker bij ons op de bank en heeft vervolgens lekker de hele intocht zitten kijken. Met natuurlijk zo nu en dan zwaaien naar de TV.

Ik vind het zo schattig dat Liz nu al een beetje bezig is met Sinterklaas. Ik kan eigenlijk niet wachten totdat ze liedjes gaat zingen bij het zetten van haar schoentje. Dat lijkt me zo lief.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*