22 november

Nike Swoosh sport headbands

Review, Sporten , , , , , , ,

Als je van sporten houdt en lang haar hebt, dan kun je er bijna niet omheen. Je haar is dan lastig en je wilt het uit je gezicht. Tenminste, ik wel. Maar als je haar ook nog in een leuk, hip model is geknipt dan kom je er niet met alleen een haarelastiekje. Nee dan heb je ook een haarbandje nodig. Gelukkig zijn die er tegenwoordig in allerlei leuke modellen. De laatste tijd gebruik ik tijdens het sporten de Nike Swoosh Sport Headbands en vandaag deel ik mijn ervaring met jullie.

 

Nike Swoosh Sport Headbands

De Nike Swoosh Sport Headbands zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je koopt ze in een pakket van zes stuks, maar er zijn ook webshops die de headbands per stuk verkopen. Voor een pakket van zes stuks betaal je ongeveer vijftien euro en als je ze per stuk koopt heb ik ze bij een webshop voor ongeveer drie euro gezien. Je kan kiezen voor een sixpack met alleen zwarte en witte bandjes, maar er zijn ook pakketten met gekleurde bandjes. Ik heb voor dat laatste gekozen.

De bandjes hebben het Nike Swoosh logo aan de voorkant staan. Aan de binnenkant zijn ze voorzien van een rubber laagje. Dit moet ervoor zorgen dat het bandje tijdens het sporten goed op zijn plek blijft zitten.

Wat me opvalt bij het witte haarbandje is dat er onder de rubberen laag een zwarte laag zit. Dit vind ik vreemd, want bij de andere kleuren is het gewoon transparant. Vreemd dat hier bij het witte exemplaar niet voor gekozen is.

 

Het formaat van de haarbandjes is volgens mij precies goed. Ik heb een groot hoofd (vind ik zelf), maar de bandjes passen bij mij perfect en ze zitten absoluut niet te strak.

Ik draag de haarbandjes voornamelijk bij het hardlopen en tennissen. Eerst doe ik mijn haar in een staart. Daar gebruik ik altijd de Zenner stay in hair elastiekjes voor. Die vind ik echt perfect want ze blijven super goed zitten. Daarna doe ik een haarbandje om.

 

Persoonlijk vind ik de haarbandjes erg leuk staan bij een staart. Maar helaas blijven ze niet zo goed zitten als gehoopt. De haarbandjes glijden bij mij snel naar achteren en vervolgens uit. Ik ben zelfs al twee exemplaren verloren 🙁 (een zwarte en een witte. die heb ik inmiddels opnieuw gekocht). Dus dat vind ik erg jammer.

 

Conclusie

De Nike Swoosh Sport Headbands zijn erg leuk qua vormgeving en zien er in je haar ook leuk uit. Als je gaat sporten en je maakt een strakke staart waarna je vervolgens een haarbandje om doet, dan heb je kans dat je het haarbandje verliest. Zeker als je haar glad is. Maak je een grovere staart, dan blijft het haarbandje goed zitten. En het ziet er in ieder geval wel leuk uit als je aan het sporten bent. Daarom blijf ik de haarbandjes wel gebruiken. Ik moet alleen goed blijven opletten dat het haarbandje blijft zitten.

 

Samenvatting

Product: Swoosh Sport Headbands
Merk: Nike
Verkrijgbaar: Diverse webshops online
Prijs: € 15,95 voor een sixpack
Cijfer: 6

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*