23 augustus

BIC Miss Soleil Colour Collection

Review , , , , , ,

Het merk BIC kennen jullie vast allemaal wel van den balpennen. Ik in ieder geval wel. Ik was dan ook aangenaam verrast toen ik erachter kwam dat BIC ook scheermesjes maakt. Toen ik de mogelijkheid kreeg om deze scheermesjes te testen, greep ik die kans dan ook met beiden handen aan.

 

BIC Miss Soleil Colour Collection

De BIC Miss Soleil Colour Collection is een speciale collectie voor deze zomer. De scheermesjes uit deze lijn liggen goed in de hand, hebben een vrouwelijk design, zijn praktisch en efficiënt en zorgen voor een unieke scheerbeleving. De drie mesjes zorgen voor een ultraglad en zacht scheerresultaat. De dubbele hydraterende strip, verrijkt met vitamine E, laat de mesjes nu nog gemakkelijker over de huid glijden.

Een verpakking BIC Miss Soleil Colour Collection bevat 4 scheermesjes in vier verschillende, zomerse kleuren: roze, fuchsia, violet en geel. De handvaten van de scheermesjes zijn versierd met bloemen. Hierdoor zien de scheermesjes er echt zomers en vrolijk uit. Voor een verpakking met 4 scheermesjes betaal je ook maar €3,99. Dat is een hele vriendelijke prijs vind ik.

 

Hoe zijn de mesjes in gebruik?

Het handvat van de scheermesjes ligt door de vorm lekker in de hand. De scheerkop vind ik vrij smal, wat prettig is voor het bijwerken van je bikinilijn. Het dekseltje wat om de mesjes heen zit, beschermt de mesjes goed tegen vuil. Maar, je moet het mesje wel afdrogen voordat je hem weer in het dekseltje stopt, anders heb je kans dat de mesjes gaan roesten.

Omdat mijn scheerschuim op was, heb ik de mesjes gebruikt zonder scheerschuim. Het scheren gaat heel gemakkelijk. Ik merk wel dat de mesjes echt dicht langs je huid gaan. Dit zorgt voor een zo glad mogelijk resultaat, dus op zich is het goed. Maar je hebt hierdoor wel sneller kans op snijwondjes. Let dus wel op als je deze scheermesjes bij je gevoelige huid (bikinilijn, oksels) gebruikt.

De mesjes zijn echt vlijmscherp. Na een streek over mijn huid zijn de haartjes eigenlijk al weg en voelt mijn huid glad aan. Ik merk dus ook dat de dubbele hydraterende strip, verrijkt met vitamine E zijn werk goed doet. Doordat de mesjes dicht op elkaar zitten is schoonspoelen wel lastig. De haartjes blijven makkelijk tussen de mesjes zitten. Let dus extra goed op als je je mesje schoon spoelt.

 

Conclusie

De BIC Miss Soleil Colour Collection zijn scheermesjes voor een vriendelijke prijs en ze zien er vrolijk zomers uit. De mesjes zijn vlijmscherp en je kan je huid er heel goed glad mee scheren. Doordat de mesjes licht aanvoelen en niet heel groot zijn, past hij makkelijk in je toilettas en is hij daardoor ideaal om mee te nemen op vakantie.

 

Samenvatting

Product: BIC Miss Soleil Colour Collection scheermesjes
Merk: BIC
Verkrijgbaar: Etos en Kruidvat
Prijs: €3,99 voor een verpakking met 4 mesjes
Cijfer: 8

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*