17 augustus

Mijn sportdagboek nr. 23

Sporten , , , , , , , ,

De afgelopen week was weer een redelijke normale week qua sporten. Ik heb bijna elke dag weer wat gedaan en deel het vandaag weer met jullie.

 

Maandag 7 augustus 2017

Maandag was Liz weer bij mijn ouders dus ik ging er weer hardlopend naar toe. Maar omdat ik pas laat uit mijn werk kwam, had ik geen tijd om lang te lopen. Daarom liep ik ‘slechts’  2,87 km. Maar ik liep wel sneller dan normaal.

 

Dinsdag 8 augustus 2017

Dinsdag wilde Liz moeilijk in slaap vallen. Hierdoor kwam ik niet aan sporten toe. Toen ze eindelijk sliep was ik namelijk best wel moe en toen vond ik het allemaal wel prima.

 

Woensdag 9 augustus 2017

Samen met mijn schoonvader doe ik aankomende week mee met een tennistoernooitje. Mijn maatje Michelle doet met hetzelfde toernooi mee met haar vader, dus besloten we woensdag even tegen elkaar te spelen en te oefenen. Het ging redelijk gelijk op en best wel goed.

 

Donderdag 10 augustus 2017

Donderdag had ik wel tijd voor een BBG training. Ik deed weer de Arms en Abs training van week 2.

 

Vrijdag 11 augustus 2017

Vrijdag ging ik weer hardlopend naar mijn ouders. Ik had met mezelf afgesproken dat ik nu minimaal 5 km wilde lopen. Dat is gelukt, ik liep namelijk 5,53 km.

 

Zaterdag 12 augustus 2017

Zaterdag ging ik weer lekker een rondje paardrijden met Iros. Hij is herstellende van een blessure maar we mogen weer gaan opbouwen. Dus behalve stappen mag hij weer draven en daar werd hij heel blij van.

 

Zondag 13 augustus 2017

Zopndag moesten mijn schoonvader en ik onze eerste wedstrijd van het toernooi spelen. Het ging best wel goed, we hebben gewonnen met 6-0 6-4.

Dit was mijn sportweek van de afgelopen week. Aankomende week moet ik de rest van de wedstrijden van het toernooi spelen. Dus ik denk dat het een leuk tennisweekje gaat worden.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*