19 oktober

Bobbi Brown make-up

Beauty, Make-up , , , , , , ,

Wie kent het merk Bobbi Brown niet? Bijna niemand denk ik. Ook ik heb het merk al vele malen voorbij zien komen op social media en andere blogs, maar ik had er nog geen producten van in mijn stash! Tot voor kort! Ik heb namelijk vier producten van Bobbi Brown aangeschaft bij veepee die ik vandaag aan jullie laat zien. Deze producten test ik de komende tijd uit.

Bobbi Brown Play Dream Love Eye Palette

Ik begin met het oogschaduwpalette. Dit is het Play Dream Love Eye Palette en deze is limited edition. Ik ben dus heel blij dat ik deze heb weten aan te schaffen.

De verpakking is super kleurrijk! Zowel het kartonnen doosje waar het palette in zit, als het palette zelf. Dat vind ik heel leuk, zo valt het lekker op in mijn stash.

Als je het palette opent zie je een grote spiegel in het deksel en de oogschaduwkleuren. Deze zijn nude, met een rode of roze ondertoon. Er zitten ook wat kleuren in die ik als highlighter zou gebruiken en die zijn lichtroze of goudkleurig.

Ik heb al veel nude palettes in mijn stash. Denk aan mijn naked palettes en mijn palette van Too Faced. Maar geen eentje met dit soort tinten. Dus dit palette is een welkome aanvulling.

Bobbi Brown Brightening Brick Cranberry

Een look is niet compleet zonder een blush vind ik. Maar ook highlighter mag niet ontbreken. De Brightening Brick van Bobbi Brown is volgens mij twee in een.

De blush zit verpakt in een zwart kartonnen doosje met witte opdruk. Als je daar de Brightening Brick uit haalt zie je een zwart doosje met een rood hartje erop. Leuk!

Maak je het doosje open dan vind je in het deksel een spiegel en zie je direct de mooie kleuren. Brightening Brick Cranberry bestaat uit zes kleuren met een cranberry toon erin. Dit vind ik mooi passen bij het oogschaduw palette.

De buitenste rijen met kleuren hebben een mooie glans en kunnen op zichzelf gebruikt worden als een highlighter. De middelste kleuren zijn mooi als blush. Maar ook alle zes de kleuren in combinatie lijken me prachtig.

Bobbi Brown Eye Opening Mascara

Als ik een make-up product moet noemen waarvan ik denk dat bijna iedere vrouw het wel gebruikt, dan is het wel mascara. Daarom mag voor een goede test van make-upproducten mascara in mijn ogen niet ontbreken.

De Eye Opening Mascara van Bobbi Brown zit ook verpakt in een zwart kartonnen doosje. Als je die opent haal je er een dikke, zwarte mascarahuls uit met witte opdruk. Basic, clean en lekker duidelijk.

Het mascara borsteltje ziet er niet heel bijzonder uit vind ik. Dat hoeft wat mij betreft ook niet: het gaat in mijn ogen om het product.

Het aanbrengen van mascara met een recht borsteltje met haartjes vind ik over het algemeen het fijnste. Dus ik ben hier blij mee. Ik ga de komende weken testen hoe ik deze mascara ervaar.

Bobbi Brown Lipgloss – Nude

Natuurlijk heb ik ook een lipgloss toegevoegd van Bobbi Brown. Dit keer eentje in de kleur Nude. Ook de lipgloss zit verpakt in een zwart kartonnen doosje.

Als je hem uitpakt zie je direct de kleur. Deze kleur past perfect bij het eyepalette vind ik. Ik vind hem zelfs lijken op een van de oogschaduwkleuren.

De lipgloss heeft een applicator top die ik altijd fijn vind in gebruik. Ik ben nu al verliefd op deze kleur.

De lipgloss is voor mij een perfecte nude kleur. Ja, deze heb ik gelijk gebruikt. Ik vind ‘m zo mooi!

Dit zijn dus de Bobbi Brown producten die ik onlangs heb toegevoegd aan mijn stash. Ik vind ze qua kleurstelling goed bij elkaar passen. Ik ga ze de komende weken goed testen en er komt dan een FOTD mee. Dat beloof ik.

Bobbi Brown was een merk die ik nog niet in mijn stash had. Net zoals Charlotte Tilbury. Daar wil ik ook nog wel wat producten van gaan aanschaffen. Heeft iemand tips?

Reacties

 • Hoi Daisy.
  Ik gebruik van Bobbi Brown al jaren de wenkbrauw mascara.
  Ook een superfijn product.
  Groetjes, Mieke

 • Bobbi brown is een heel fijn merk vind ik, voor mijn gevoelige huidje.
  En ze hebben vaak mooie producten.
  Ik ben heel benieuwd wat jouw ervaring is met de mascara…..

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*