19 november

Urban Decay Naked Ultimate Basics

Beauty, Make-up, Review , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Als je een trouwe lezer bent van BeautyGlow dan weet je dat ik groot fan ben van de Naked palettes van Urban Decay. Ik heb in mijn stash het Naked Basics palette, het Naked 2 palette en het Naked 3 palette. Dit jaar heb ik daar een palette aan toegevoegd: het Naked Ultimate Basics palette.

Urban Decay Ultimate Basics

Het Urban Decay Ultimate Basics palette is, zoals de naam al doet vermoeden, wederom een palette met prachtige nude kleuren die niet mogen ontbreken in je stash. Echte basics.

Alleen al de verpakking van het palette maakt al dat je het wil toevoegen aan je stash vind ik. Als je het palette uit het doosje haalt zie je een glanzend rosé gouden doosje met daarop in het midden heel groot Naked met daarboven Urban Decay en onder Naked staat de tekst Ultimate Basics. Op de harde plastic verpakking staat tevens een streeppatroon die zo is aangebracht dat het lijkt alsof het palette straalt. Super mooi.

Als je het palette opent zie je in het deksel een mooie grote spiegel. Heel handig voor als je dit palette meeneemt op reis. Dit palette bevat twaalf kleuren die bijna allemaal mat van kleur zijn (alleen Blow heeft een lichte glans). Ook zit er wederom een kwast bij met een kant om te blenden en een klein oogschaduw kwastje.

Naar mijn mening kun je niet genoeg matte kleuren in je stash hebben. Matte oogschaduwkleuren zijn de perfecte basis voor een mooie ooglook. Bovendien accentueren matte kleuren veel minder fijne lijntjes. Wel zo prettig.

Het pigment van de kleuren is goed. Alleen zie je op mijn huid de kleuren: Blow, Nudie, Commando en Pre-Game niet zo goed. Maar ik heb dit palette ook gebruikt toen ik de make-up ging doen van een vriendin die ging trouwen, en bij haar zag ik de kleur Nudie wel gewoon goed. Blow zie je op mijn wenkbrauwbot overigens wel gewoon goed. Ik ben dus tevreden over het pigment.

De kleuren in het palette zijn stuk voor stuk nieuwe kleuren. Ik heb ze nog niet in een van mijn andere naked palette ontdekt dus dit palette is echt een aanvulling. Ik ben er erg blij mee.

 

Inmiddels heb ik het palette al veelvuldig gebruikt en ik ben er nog steeds niet mee uitgespeeld. Ik kan hier nog veel meer looks mee maken. En de matte kleuren zijn gewoon perfect te combineren met kleuren uit mijn andere palettes.

Volgens mij is wel duidelijk dat ik erg fan ben geworden van dit palette. Maar nu ben ik benieuwd: kende jullie het Naked Ultimate Basics palette van Urban Decay al? Zijn jullie net zo enthousiast als ik. Natuurlijk kan ik me voorstellen dat jullie graag een look met dit palette willen zien. Houd daarom BeautyGlow goed in de gaten, want ik zal er binnenkort eentje voor jullie posten.

 

Samenvatting

Product: Naked Ultimate Basics
Merk: Urban Decay
Verkrijgbaar: o.a. bij ICI Paris xl
Prijs: € 55,05
Cijfer: 9

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*