25 maart

Daisy’s favorites: hannah Enzymatic Skin peeling

Beautyglow , , , , , ,

Vandaag is het eerste artikel in deze nieuwe rubriek te lezen. Deze rubriek heet Daisy’s favorites! Het eerste favoriete product wat ik aan jullie ga showen is hannah Enzymatic Skin peeling.

Dit product is al eens in een review voorbij gekomen en hij is al heel vaak in opgemaakt video’s voorbij gekomen. Dit product verdient het gewoon om nogmaals aandacht te krijgen.

 

Hannah Enzymatic Skin peeling

Hannah Enzymatic Skin peeling is een peeling zonder korreltjes. Hij verwijderd je dode huidcellen door het gebruik van zuren. Deze zuren weken de dode huidcellen los van je huid en maakt je huid super zacht.

Als je last hebt van acne is deze peeling voor jouw ideaal. Korrel peelings kunnen namelijk huidirritatie veroorzaken, dat wil je absoluut niet! Met deze peeling heb je daar dus geen last van.

De peeling ziet er ook lekker mousse-achtig uit. Bijna als een soort sneeuw! Heerlijk om op je huid te smeren!

 

Tegenwoordig krijg je bij deze peeling ook een spateltje. Hierdoor hoef je niet meer met je vingers het product uit het potje te halen. Een stuk hygiënischer dus. Ik doe ongeveer 2,5 maand met dit potje peeling en ik gebruik de peeling ongeveer 2 keer per week.

 

Het potje vind ik overigens ook al een aanwinst in mijn badkamer. Het potje is zilver met een laagje plastic eroverheen. In het zwart staat op de voorkant het soort product en het merk gedrukt en op de deksel zit het logo. Dit geeft een luxe uitstraling. Wat ik wel jammer vind, is dat het lijkt alsof er meer peeling in zit dan dat er daadwerkelijk in zit. Dat is jammer.

 

Ja, deze peeling zal niet meer verdwijnen uit mijn skin care routine. Zeker in aanloop naar mijn bruiloft gebruik ik deze peeling trouw voor een mooie, egale huid.

 

Samenvatting

Product: Enzymatic Skin peeling

Merk: hannah

Verkrijgbaar: hannah webshop en bij je huidcoach

Prijs: € 31,50 voor 40ml

Cijfer: 9

 

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*