2 november

Carmex Naturally

Beauty, Review , , , , , , ,

Lippenbalsem is een product dat ik eigenlijk het hele jaar door wel gebruik. Maar vooral in de herfst en in de winter gebruik ik het veel. Dan kunnen mijn lippen namelijk nogal droog worden en krijg ik snel velletjes. Hydratatie is een echte must! Carmex maakt het smeren nog leuker met de nieuwe Naturally lippenbalsems.

Carmex Naturally Lippenbalsems

Het merk Carmex kennen jullie vast wel, ik heb er ook al eerder een review over geschreven. In het brede assortiment aan lippenbalsems wordt nu een nieuwe lijn toegevoegd: de Naturally lippenbalsems. Deze lippenbalsems zijn intens hydraterend en bestaan voor meer dan 93% uit natuurlijke ingrediënten. Dat willen we!

De Carmex Naturally lippenbalsems hebben een speciale, zachte formule op basis van natuurlijke waxen. Deze geven je lippen al na slechts één keer aanbrengen een direct zacht en kalmerend gevoel. Dit komt door een combinatie van duurzaam verkregen hydraterende fruitzaadoliën, pure cupuacu en murumuru boter en een dosis colloïdale havermout. Deze ingrediënten zitten bomvol antioxidanten die zorgen voor het kalmeren en verzachten van de lippen.

De Naturally lippenbalsems zijn verkrijgbaar in drie smaken: Berry, Pear en Watermelon. Ik heb ze alle drie mogen testen.

Mijn ervaring

De omschrijving van Carmex is natuurlijk mooi en dat maakt ook nieuwsgierig. Want zijn deze lippenbalsems nu echt zo fijn? Ik heb het getest. Ik begin deze test met een foto van mijn lippen zonder lipbalsem.

Zoals jullie kunnen zien zijn mijn lippen droog. Op dit moment heb ik geen velletjes (gelukkig). Maar door de kou heb ik wel lipbalsem nodig.

Carmex Naturally Pear

Ik begin de test met Carmex Naturally Pear. De huls ziet er vrolijk gekleurd uit en op de buitenkant staat welke ‘smaak’ ik in mijn handen heb. De lipbalsem ziet er in de huls witkleurig uit. Ik ruik ook overduidelijk een peer geur. Hier moet je van houden. Ik ben niet echt fan van deze geur.

Op mijn lippen is de lipbalsem transparant. Hij voelt lekker en comfortabel aan. Ook voelen mijn lippen gehydrateerd.

Carmex Naturally Watermelon

De volgende lipbalsem die ik probeer is de Carmex Naturally Watermelon. Ook deze komt in een vrolijk gekleurde verpakking. Het enige verschil is dat hierop in het rood de opdruk staat. Ook deze lipbalsem is in de huls wit van kleur. De geur van watermeloen overheerst wel heel erg en ik vind het niet lekker ruiken. Aan de peer geur kan ik nog wel wennen, maar deze vind ik gewoon echt niet lekker ruiken.

Op mijn lippen is de lipbalsem ook transparant en hij voelt prettig aan. Gelukkig blijft de geur op mijn lippen niet erg hangen, anders zou ik er misselijk van worden. Nee, van deze ben ik geen fan.

Carmex Naturally Berry

Tot slot Carmex Naturally Berry. Deze is ook verpakt in een vrolijk gekleurde huls met een donker paarse bessenkleur als opdruk. Ook deze lipbalsem is in de huls wit van kleur. De geur vind ik echt lekker: een heerlijke bessen geur. Daar houd ik fan. Lekker!

Op mijn lippen is de lippenbalsem weer transparant, en hij hydrateert goed. Ik vind deze echt fijn.

Ja, Berry is mijn favoriet. Deze ruikt zo lekker dat ik hem heel graag gebruik!

Conclusie

Carmex Naturally lippenbalsems zijn fijn in gebruik en hydrateren mijn lippen goed. Ze brengen makkelijk aan en voelen niet plakkerig. Over de geur van Watermelon ben ik niet te spreken, Pear kan ik verdragen en Berry vind ik echt lekker. Dus als ik je een van deze drie moet aanraden dan is dat zeker weten: Berry. De lippenbalsems zijn verkrijgbaar bij Etos en Kruidvat voor €3,59.

Samenvatting

Product: Naturally Lippenbalsems
Merk: Carmex
Verkrijgbaar: Etos & Kruidvat
Prijs: €3,59
Cijfer: 7,5

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*