6 november

Pupa Milano winactie

Make-up, Winactie , , , , , , , ,

Instagram is booming en ook ik ben heel actief op dat platform. Ik probeer mijn kanaal te laten groeien en inmiddels heb ik (als ik dit opschrijf) 775 volgers op Instagram. Wauw, daar ben ik trots op en daarom wil ik jullie graag wat teruggeven.

Ik heb een grote make-up stash, maar een aantal producten schaf ik steeds opnieuw aan omdat ik ze zo fijn vind. Hoe leuk is het dan als ik twee van deze favorieten aan jullie kan weggeven! Daarom kan je nu mijn favoriete Pupa Milano mascara en lipgloss winnen.

Pupa Milano Diva’s Lashes mascara

PUPA Diva’s Lashes Mascara is een mascara die je wimpers maximale volume en perfecte difinitie geeft. De wimpers worden voller, krijgen extra lengte en zijn gesepareerd. Voor een dramatische oogopslag, net als een diva.

Deze mascara gebruik ik elke dag. De mascara geeft mijn wimpers mooi volume en laat ze er mooi uitzien. Pupa Milano Diva’s Lashes mascara kost € 8,00.

Pupa Milano Miss Pupa Gloss 100 Crystal Glass

Een lipgloss is key in mijn make-uplook en ik vind het eigenlijk bij elke look passen. Een transparante gloss mag in je collectie niet ontbreken, want: mooi over een lipstick heen voor wat extra glans en prachtig om zo op je lippen te gebruiken voor een mooi, just kissed, effect.

Pupa Milano Miss Pupa Gloss 100 Crystal Glass is heel fijn in gebruik en plakt niet. Ik ben fan. Miss Pupa Gloss 100 Crystal Glass kost € 15,26.

Winactie

Nu ik zo enthousiast over mijn favorieten heb verteld, willen jullie deze natuurlijk allemaal. Je maakt kans op deze twee super fijne producten door het volgende te doen:

  • Volg mij op Instagram
  • Like + comment de post die bij deze winactie hoort

Voor een extra kansje deel je de post ook in je stories. 🙂

Deze winactie loopt tot 16 november en de winnaar ontvangt persoonlijk bericht van mij. Succes!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*