13 september

Marc Jacobs Daisy Love Sunshine

Beauty , , , , , , , , , ,

Daisy Love Sunshine

Onlangs heb ik een nieuwe Daisy geur toegevoegd aan mijn verzameling, namelijk: Daisy Love Sunshine. Dit zonnige zusje van de Daisy familie mocht absoluut niet ontbreken. Daisy Love Sunshine van Marc Jacobs is een Bloemig Houtachtige Musk geur voor dames. Dit is een nieuw parfum. Daisy Love Sunshine werd uitgebracht in 2019.

Topnoten zijn Bergframboos (kruipbraam), Bergamot en Limoen; hartnoten zijn Citrusvruchten en Bloemige Noten; Basisnoten zijn Drijfhout en Kasjmier Musk.

De geur zit verpakt in een zonnig geel doosje. Hier omheen zit een kartonnen huls waarop de flacon gedrukt staat.

Na het verwijderen van deze huls zie je aan de voorkant in het geel de naam van de geur gedrukt staan. Met daarbij ook een mooie grote Daisy bloem.

De flacon zelf is geel van kleur, met als dop een grote, gele Daisy bloem. Alle Daisy Love varianten hebben een grote Daisy bloem als dop. Dit vind ik zo mooi.

Dan de geur: deze vind ik heerlijk fris en zoet. Een geur waar ik echt van houdt. Hoe Marc Jacobs het doet weet ik niet, maar deze geur geeft me ook echt het gevoel van zomer. Precies wat de bedoeling is van deze geur.

Ik ben heel blij met deze nieuwe aanwinst in mijn verzameling. Hiermee houdt ik het zomergevoel nog even wat langer vast. En dat wil ik heel graag!

Samenvatting

Product: Daisy Love Sunshine
Merk: Marc Jacobs
Verkrijgbaar: Luxe parfumerien
Prijs: +/- € 59,19
Cijfer:
9

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*