6 januari

Chanel Rouge Allure Liquid Powder – Bois De Nuit

Beauty, Make-up , , , , , , , ,

Mijn favoriete merk is Chanel. Dat is denk ik wel duidelijk. Het merk komt dan ook veelvuldig voorbij op BeautyGlow. In een FOTD of wanneer ik een nieuw, prachtig product heb gekocht of gekregen. Zo kocht ik onlangs een (voor mij) nieuw Chanel product: Rouge Allure Liquid Powder. En ik deel graag met jullie wat ik hiervan vind.

Chanel Rouge Allure Liquid Powder

Rouge Allure Liquid Powder is een vloerbare lipstick die een mooie, poederachtige finisch achterlaat op je lippen. De verpakking is een huls waar je in moet knijpen.

De huls heeft een zwarte dop met daar bovenop in het goud het logo van Chanel. Op de voorkant staat de naam Chanel in witte letters. De huls zelf is de kleur van de lipstick. Ik koos voor de kleur Bois de nuit. Dit is een nieuwe kleur in het assortiment.

De lipapplicator voelt zacht aan. Als je knijpt in het product, zie je vier bolletjes in de applicator verschijnen waardoor de kleur naar buiten komt.

Vervolgens kun je de kleur aanbrengen op je lippen. Ik vind dat dit heel soepel gaat. Doordat je moet knijpen om het product op de applicator te krijgen, kun je dit ook gemakkelijk met een hand doen. Dat maakt voor mij Rouge Allure Liquid Powder een ideaal product om mee te nemen voor onderweg.

Het resultaat

Op mijn lippen ziet de kleur er als volgt uit.

Eerst mijn lippen zonder Liquid Powder.

Dan mijn lippen met Rouge Allure Liquid Powder. Je ziet duidelijk de poederachtige finish vind ik.

Dit is hoe de kleur er full face bij mij uit ziet. Zoals jullie zien staat Bois De Nuit mij heel natuurlijk. Ik vind het een mooie kleur die goed bij me past. Mijn lippen voelen heerlijk zacht aan als ik Rouge Allure Liquid Powder heb aangebracht.

Ik ben er erg blij mee en merk dat ik dit kleurtje regelmatig gebruik. Normaal ben ik meer van de lichte, transparante kleuren. Maar ik merk dat ik het tegenwoordig, in de herfst/winter zeker, leuk vind om een kleurtje op mijn lippen te dragen.

Conclusie

Ik vind Rouge Allure Liquid Powder een mooi product. Het effect op mijn lippen vind ik erg mooi en het product is ook makkelijk in gebruik waardoor ik hem snel meeneem voor onderweg. Daarnaast vind ik de kleur Bois De Nuit ook erg mooi staan. Ondanks dat het geen goedkoop product is, ben ik er wel heel erg blij mee. Wat mij betreft dus een aanrader.

Samenvatting

Product: Rouge Allure Liquid Powder
Merk: Chanel
Verkrijgbaar: Parfumerieën en online bij Chanel
Prijs: € 37,00
Cijfer: 9

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*