28 februari

Mijn Sportdagboek nr. 56

Sporten , , , , , , , , , , , , , , ,

Afgelopen week was een hele sportieve week! Ik heb namelijk op een dag na, elke dag wel gesport. Ik ben trots op mezelf en hoop dan ook dat ik hier resultaat van ga zien. Wat ik heb gedaan, verschilde uiteraard per dag. Maar ik deel het weer graag met jullie.

 

Maandag 18 februari 2019

Maandag deed ik wederom mijn oefeningen van de fysio. En weer kon ik het gewicht bij de hip trust verzwaren. Ook heb ik wat oefeningen toegevoegd aan mijn training: walking lunges en push ups. De training was pittig, maar daarom wel fijn.

 

Dinsdag 19 februari 2019

Dinsdag had ik ’s ochtends erg veel last van mijn onderrug. Dat is echt mijn zwakke punt. Gelukkig trok het in de loop van de dag wel een beetje weg want ’s avonds mocht ik invallen bij een tennisles voor een van mijn competitiemaatjes. Het was een prima les en we hebben veel geoefend. Ik voelde me na afloop alleen niet heel erg moe.

 

Woensdag 20 februari 2019

Woensdag ging ik met mijn moeder weer baantjes zwemmen. Je denkt misschien dat we alleen maar kletsen, maar we zwemmen juist aan een stuk door. Schoolslag baantjes, een half uur lang. Maar natuurlijk praten we tijdens het zwemmen wel. Toch voelde het als een goede, sportieve bezigheid.

 

Donderdag 21 februari 2019

Donderdag heb ik weer krachttraining gedaan met de oefeningen van de fysio. Ze gingen soepeler dan maandag en ik heb geen last van mijn rug gekregen.

 

Vrijdag 22 februari 2019

Vrijdag heb ik weer bij de fysio getraind. Ik vertelde van mijn rugklachten en toen besloot de fysio dat ik mijn core meer moet gaan trainen. Dus we hebben met name oefeningen voor mijn core gedaan.

 

Zaterdag 23 februari 2019

Zaterdag was het weer tijd voor Mpower. Wederom een hoge cardio training waarbij je conditie flink werd getest. Pittig, maar wel weer fijn. Na de training merkte ik goed dat het pittig was. Ik stortte in toen ik bij Iros was. Ik werd draaierig en misselijk. Volgens mij kwam het omdat ik niet veel had ontbeten. Normaal neem ik nog een banaan mee voor na de training en dat was ik nu ook vergeten. Ik heb dus maar niet paard gereden en heb rustig gewandeld met Iros toen het weer wat beter ging. De rest van de zaterdag heb ik rustig aan gedaan.

 

Zondag 24 februari 2019

Ik vond dat ik zondag wel een rustdag had verdiend, dus ik heb lekker niet gesport en van het weer en mijn kindjes genoten.

 

Dit was mijn sportweek. Best wel een sportieve week vind ik zelf. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen. Sportze en tot volgende week.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*