24 maart

NYC Smooth skin collection

Review , , , , ,

De producten van NYC zijn altijd fijn en lekker betaalbaar. Daarom vind ik het leuk om er aandacht aan te besteden op mijn blog. Zo weet ik zeker dat ik een groot publiek aanspreek.

NYC omschrijft haar nieuwe collectie als volgt:

De wekker op je mobieltje gaat. Het is 7 uur ’s ochtends, een drukke dag ligt voor je. Douchen, haar… nu nog je make-up. Waarmee laat jij je huid er perfect uitzien? Een concealer voor donkere kringen en oneffenheden? Een vloeibare basis voor een egale teint? Wat je ook van plan bent, een mooie ´flawless´ huid is een absolute must!
Je lippenstift, eyeliner en blush kunnen van dag tot dag wisselen, maar een perfecte huid is iets voor iedere dag…

De producten

In het pakket wat ik heb ontvangen zitten de volgende producten:

  • NYC Smooth Skin BB Crème Instant Matte
  • NYC Smooth Skin 2 in 1 Compact Foundation & Concealer
  • NYC BB Radiance Perfecting Powder
  • NYC Expert Last Lip Color Matte

Review

Tijd voor de review! Ik begin deze review met een foto van mijn gezicht zonder make-up. Altijd erg charming, maar goed.

NYC Smooth Skin BB Crème Instant Matte

Als eerste NYC Smooth Skin BB Crème Instant Matte. Deze BB cream geeft volgens NYC een prachtige egale huid, zonder gedoe.

De kleur is voor mij top. Ik breng de BB cream aan met mijn buffer brush en dit gaat super makkelijk. Mijn gezicht is met een dun laagje goed bedekt.

 

NYC BB Radiance Perfecting Powder

Dit product is nieuw in de collectie. NYC BB Radiance Perfecting Powder dekt de huid op een natuurlijke manier en laat een effen, matte finish achter.

Als je het doosje opent, zie je in het deksel een spiegeltje. Ook zit er een half make-up sponsje bij. Dat is handig als je de poeder wil aanbrengen wanneer je onderweg bent. Ik breng hem echter aan met mijn kabuki brush.

Dit poeder is stiekem iets te donker voor mij. Maar dat maakt voor deze review even niet zo veel uit. Hij dekt in ieder geval goed en ik heb geen glimmend voor hoofd.

 

NYC Smooth Skin 2 in 1 Compact Foundation & Concealer

Volgens NYC is de NYC Smooth Skin 2 in 1 Compact Foundation & Concealer ideaal om donkere kringen en oneffenheden mee weg te werken. Maar zoals jullie zien: deze kleur is voor mij veel te donker. Ik ga hier geen donkere kringen mee wegwerken.

Als je het doosje opent, zie je wederom een spiegeltje in het deksel zitten en een make-up sponsje. Hier is dus ook over nagedacht, je kan het makkelijk aanbrengen als je onderweg bent.

Omdat deze concealer voor mij te donker is, breng ik hem aan als bronzer. Ik gebruik hem als vloeibare bronzer om te shapen. Ik breng de concealer met het make-up sponsje aan onder mijn jukbeenderen. Hier geeft hij een mooie bronzer gloed en het ziet er natuurlijk uit.

 

NYC Expert Last Lip Color Matte

Tot slot NYC Expert Last Lip Color Matte. Een mooie matte goed gepigmenteerde lipstick. Ik heb besloten deze lipstick nog niet in deze review te laten zien. Hij hoort wat mij betreft namelijk niet echt bij een smooth skin. Daarom komt deze lipstick een andere keer nog voorbij in een FOTD of een review! Houd BeautyGlow dus in de gaten!

De verpakking van de lipstick is in ieder geval zoals alle lipsticks van NYC: de huls heeft de kleur van de stick en de dop is doorzichtig.

 

Volledige look

Met bovenstaande producten heb ik de volgende look gemaakt. Hierbij heb ik overigens ook het eyeshadowbase potlood uit de NYC Cityproof collection gebruikt.

 

Conclusie

NYC Smooth skin collection (1)

Ik ben wel te spreken over deze nieuwe collectie van NYC. Vooral de BB cream vind ik erg fijn. Hebben jullie interesse in een van deze producten? Ze liggen sinds gister in de winkel!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*