9 november

De leukste fotocadeaus

Lifestyle, Review , , , , , , , , , , , ,

Bij ons in huis vind je veel foto’s. Ik ben gek op foto’s en vind het dan ook leuk om ze in huis op te hangen of neer te zetten. Zo hebben wij van elke reis die we hebben gemaakt een foto staan in een lijstje die we op die reis hebben gekocht. Maar nog leuker vind ik het om mijn foto’s op een speciale wijze aan de muur te hangen. Bijvoorbeeld als poster.

Textielposter

Dit jaar was het heel lang afwachten of onze vakantie naar Frankrijk wel door kon gaan. Gelukkig was dat toen wel het geval en hebben we genoten van twee heerlijke weken in Frankrijk. De omgeving ik Frankrijk is zo mooi, dat we daar veel mooie foto’s hebben gemaakt. Vooral van onze twee meiden. Op de website van drukwerknodig.nl zag ik dat het mogelijk is om een foto af te laten drukken op een textielposter. Dat vond ik zo ontzettend gaaf, dat ik daar direct voor gekozen heb.

In onze woning hebben we veel meubels die wit gecombineerd met eikenhout zijn. Een textielposter met eikenhouten latjes past in mijn ogen dus perfect in ons interieur. De latjes bevestig je met magneten aan elkaar waardoor je heel eenvoudig de poster ertussen kan bevestigen.

Ik koos voor een textielposter op A2 formaat met eikenhouten latjes. Via de website kon ik gemakkelijk een foto van Liz en Fay toevoegen. Deze werd automatisch omgezet tot het geschikte formaat.

Over het eindresultaat ben ik zeer te spreken. De foto is super scherp op de textielposter gedrukt en het ziet er heel mooi uit.

Je ziet nog een beetje de textuur van de poster door de foto heen, maar dat geeft juist een mooi effect vind ik.

Het ophangen was wel even en klusje: het touwtje van het bovenste latje schoot steeds los. Hier heb ik dus een nieuwe, betere knoop in moeten maken.

Gelukkig hangt onze mooie poster nu als een huis en is het een pronkstuk in ons huis. Daarnaast ook een mooi aandenken aan onze heerlijke vakantie.

Cadeau inspiratie

Het assortiment van drukwerknodig.nl is groter dan alleen een textielposter. Je kan er flyers en visitekaartjes laten drukken, maar ook roll-up banners en veel meer. Wat dacht je van leuke, persoonlijke cadeautjes?

Mijn moeder heeft vier jaar lang op mijn oudste dochter Liz gepast. Dit deed zij elke maandag en vrijdag en ze genoot er met volle teugen van. Inmiddels is Liz vier jaar geworden en gaat ze naar de basisschool. Mijn moeder hoeft dus niet meer op Liz te passen. Toch vonden Liz en ik dat we mijn moeder hier nog voor moesten bedanken.

Vier jaar lang, twee dagen in de week oppassen is niet niks. Dat verdient een tegeltje vonden wij. Daarom ontwierpen we een persoonlijk fototegeltje voor mijn moeder. Om haar te bedanken voor die vier jaar oppassen.

Het is een mooi en persoonlijk tegeltje geworden en mijn moeder is er heel blij mee. 🙂

Textielposter met eikenhoutenlatjes

Ik ben benieuwd: wat vinden jullie van deze fotoproducten en zit er misschien iets bij wat jullie graag willen?

*De producten in dit artikel heb ik ontvangen voor een review.

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*