16 november

Bobbi Brown FOTD

Beauty, Make-up , , , , , , , , , ,

Een paar weken geleden liet ik jullie mijn nieuwe Bobbi Brown aankopen zien. Inmiddels heb ik er een FOTD mee gemaakt en het leek me leuk om die te delen.

Producten

Voor deze look heb ik alle producten van Bobbi Brown die ik heb aangeschaft gebruikt. Maar ik heb ook nog andere producten gebruikt en ook deze zal ik delen.

Estēe Lauder DayWear Sheer Tint Release

Ik houd niet zo van een onwijs dekkende foundation of een dikke pancake laag op mijn gezicht. Ik ben meer van de luchtige texturen. Estēe Lauder DayWear Sheer Tint Release is een crème die zich aanpast aan je eigen huidskleur en de tint verbeterd waardoor het er egaler uit ziet. Dat vind ik mooi, daarom heb ik Estēe Lauder DayWear Sheer Tint Release als basis gebruikt voor deze look.

URBAN DECAY EYESHADOW PRIMER POTION ANTI AGING

Voor mijn ogen gebruik ik mijn favoriete oogschaduwbasis van Urban Decay. De Eyeshadow Primer Potion Anti Aging.

Bobbi Brown Play Dream Love Eye Palette

Tijd voor het Play Dream Love Eye Palette van Bobbi Brown. De kleuren vind ik zo mooi: Nude met een warme ondertoon. Voor deze look heb ik eerst de kleur linksboven in dit palette in mijn crease geblend. Daarna heb ik de kleur helemaal rechts van de middelste rij aangebracht in mijn binnenste ooghoek. De kleur in het midden (donker roze noem ik het even), heb ik aangebracht in mijn buitenste ooghoek en op het midden van mijn ooglid heb ik de kleur van de middelste rij, uiterst links aangebracht. Onder mijn onderste wimperrand heb ik de kleur van linksboven aangebracht.

Rimmel Exaggerate Full Colour Eye Definer Oogpotlood – Bruin

Op mijn waterlijn heb ik Rimmel Exaggerate bruin oogpotlood aangebracht.

Bobbi Brown Eye Opening Mascara

Natuurlijk heb ik de Eye Opening Mascara van Bobbi Brown gebruikt om de ooglook af te maken. Ik vind dat deze mascara mijn wimpers mooi definieert en mooi volume geeft. Mijn wimpers worden stuk voor stuk geaccentueerd en ik vind het effect erg mooi.

Close-up ooglook

Tijd voor een close-up van deze ooglook.

Vervolg producten

MAC Waterproof Brow Set

Om mijn wenkbrauwen te accentueren en in model te houden, heb ik MAC Waterproof Brow Set gebruikt.

ST. TROPEZ 3-1

Om te shapen heb ik mijn 3-1 palette van St. Tropez gebruikt. Dit is een bronzer, contouringspoeder en highlighter in een. Ik gebruikte de donkerste kleur voor het shapen.

Bobbi Brown Brightening Brick Cranberry

Tijd voor blush en highlighter in een: Bobbi Brown Brightening Brick Cranberry. Ik vind dit zo’n mooi product! Het effect op mijn wangen vind ik ook prachtig. Wauw.

Bobbi Brown Lip Gloss Nude

Tot slot natuurlijk lipgloss! Ik gebruikte Bobbi Brown Lip Gloss Nude. Deze kleur is een beetje roze nude en voor mij de perfecte nude kleur. Ik ervaar een beetje een menthol achtige tinteling op mijn lippen als ik deze lipgloss draag en dat vind ik wel fijn. Alsof mijn natuurlijke lipkleur gestimuleerd wordt. Ik vind het een heel mooi kleurtje.

De uiteindelijke look

De uiteindelijke look is een mooie warme nude look geworden vind ik. Mijn ervaring met de Bobbi Brown producten is op dit moment top: stuk voor stuk vind ik de producten echt super fijn. Het pigment is goed en het gebruik is fijn. Ik ben fan.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de look vinden. 🙂

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*