24 juli

De nieuwe Zenner haaraccessoires geven je haar de ultieme zomerlook

Haar, Review , , , , , , ,

Zenner loves fashion haaraccessoires

Zenner is toch wel het merk als het gaat om haaraccessoires. Voor deze zomer heeft Zenner een nieuwe zomerlijn uitgebracht met allemaal leuke haaraccessoires. Ik laat ze graag aan jullie zien.

Diadeem | Zenner loves fashion

Ik begin met de diadeem. Een diadeem vind ik ideaal als ik mijzelf aan het opmaken ben. Maar je maakt er ook in een handomdraai een leuke look mee zonder al te veel moeite. Deze diadeem van Zenner heeft een stoffen knoop op de bovenkant waardoor het lijkt alsof je een sjaaltje in je haar hebt gedaan.

Haarklemmen | Zenner loves fashion

De Zenner loves fashion collectie heeft ook twee leuke haarklemmen in het assortiment. Een creme kleurige en een glanzende met print. Ik vind ze erg leuk en handig om verschillende haarlooks mee te creëren. Ze schuiven ook totaal niet uit mijn haar. Dat vind ik erg fijn.

Scrunchies | Zenner loves fashion

Natuurlijk heeft de Zenner loves fashion ook scrunchies. Scrunchies zijn immers niet meer weg te denken toch? En ze zijn zo super handig! In dit assortiment zit een creme kleurige scrunchie en een scrunchie met print. De scrunchie met print is mijn favoriet.

Braidies | Zenner loves fashion

Tot slot zitten er ook braidies in de collectie. Braidies kende ik eerst niet, maar ik heb ze nu helemaal ontdekt. Je kan braidies dragen als armband, maar ze werken ook super om er een knotje mee te maken. Ik vind de roze met wit gestreepte braidie het leukste.

Conclusie

Zenner is er weer in geslaagd om een leuke zomercollectie te lanceren met allemaal vrolijke haaraccessoires. De items uit deze collectie vind ik erg leuk om te dragen en ze geven mijn kapsel een vrolijk tintje. Ik gebruik ze deze zomer dan ook met veel plezier.

Samenvatting

Product: Zenner loves fashion haaraccessoires
Merk: Zenner
Verkrijgbaar: diverse drogisterijen
Cijfer: 9

*Deze producten heb ik ontvangen voor een review. 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*