17 juli

Kruidvat Natures 2 Phases Eye make-up remover

Review , , , , , ,

Kruidvat Natures 2 Phases Eye make-up remover

Als je make-up draagt is het natuurlijk ook belangrijk om je make-up elke avond ook weer te verwijderen. Tijdens het Kruidvat event kreeg ik de Natures 2 Phases Eye make-up remover en ik heb deze uitgebreid getest. Tijd om jullie er meer over te vertellen.

Kruidvat Natures 2 Phases Eye Make-up remover

Kruidvat Natures 2 Phases Eye Make-up Remover bevat herkenbare en natuurlijke ingrediënten die alle soorten make-up verwijderen, óók waterproof en longlasting make-up. De make-upremover is lekker mild en kalmerend voor je huid. Dit komt door de formulering met melisse-extract, komkommerextract, jojoba-, duindoorn- en abrikoosolie. De remover is oftalmologisch getest.

Het gebruik is heel simpel. Je schud het flesje en brengt het dan aan op een (wasbaar) wettenschijfje. Dit breng je vervolgens op je ogen aan en dan verwijder je heel zachtjes de make-up.

Mijn ervaring

Ik vind de Kruidvat Natures 2 Phases Eye Make-up remover heel zacht voor mijn ogen. Er blijft heel lichtjes een olie achtig laagje achter nadat ik het product heb gebruikt. Na de Natures 2 Phases Eye Make-up Remover gebruik ik altijd nog een cleanser voor mijn gezicht. Wel merk ik dat, wanneer ik een zwaardere ooglook heb gemaakt, er nog wat zwart onder mijn ogen achterblijft. Dat vind ik jammer, want er staat op het flesje dat het zelfs waterproof make-up zou moeten verwijderen. Maar nadat ik met een tweede keer met een watje over mijn ogen ga, is de make-up wel goed verwijderd.

Toch vind ik de Natures 2 Phases Eye Make-up Remover wel fijn in gebruik, want ik krijg er geen geïrriteerde ogen van en een basic make-up look verwijderd hij prima. Ik blijf hem dan ook zeker gebruiken. Daarnaast is deze Eye Make-up remover ook heel vriendelijk geprijsd, een flesje kost slechts: € 2,99.

Conclusie

Ondanks dat de Kruidvat Natures 2 Phases Eye Make-up Remover een hele zware make-up look niet in een keer verwijderd, vind ik hem toch fijn in gebruik. Voor een alledaagse make-up look voldoet hij prima en het product is ook zeer vriendelijk geprijsd. Ik blijf het dan ook gebruiken en voor een zwaardere make-up look gebruik ik het product dubbel.

Samenvatting

Product: Natures 2 Phases Eye Make-up Remover
Merk: Kruidvat
Verkrijgbaar: Kruidvat
Prijs: € 2,99
Cijfer: 8

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*