5 januari

Instagram

Beautyglow , , ,

Ik ben het afgelopen jaar Instagram pas actiever gaan gebruiken. Voorheen postte ik zo nu en dan een foto. Maar nu doe ik dat met meer regelmaat. Ook bekijk ik nu veel vaker dan voorheen foto’s van andere instagrammers. Ik hou van plaatjes kijken en vind het leuk om op deze manier een klein kijkje in iemands leven te kunnen nemen.

De foto’s die ik op Instagram post, hebben betrekking op mijn blog. Maar ook post ik veel privé fotos. Meestal van Bella, maar daarom niet minder leuk! Blijkbaar vinden veel mensen het leuk om foto’s van huisdieren te bekijken. Er zijn namelijk steeds meer huisdieren die een eigen Instagram account krijgen, maar dat gaat mij te ver.

Ik vind Instagram vooral ideaal om bijvoorbeeld mijn FOTD van die dag nog eens extra in de spotlights te zetten. Maar ook vind ik het leuk om te laten zien wat voor producten ik heb gebruikt of wat ik op dat moment aan het doen ben. Je kunt zoveel kanten op met Instagram en het is zo leuk om plaatjes te kijken!

Kortom, ik ben ineens helemaal into Instagram. En ik zou het erg leuk vinden als jullie me op Instagram gaan volgen. Ik zal jullie dan een klein inkijkje in mijn leven geven! Hopelijk tot snel! See you soon, on Instagram! 😉

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*