Dior Addict Gloss Magic

Categories Review

Ik heb al een Dior Addict gloss in mijn bezit, maar toen ik deze variant met veel korting zag liggen bij Mooi parfumerie, kon ik hem niet laten liggen!

De gloss zit weer verpakt in een prachtige doorzichtige huls met zilveren dop. Door dit soort verpakkingen voel ik me altijd net een prinses als ik het product gebruik. Het gevoel dat je hebt wanneer je een mooi product gebruikt vind ik ook altijd belangrijk!

Door de doorzichtige huls kun je al goed zien om wat voor gloss het gaat. Deze gloss is een beetje beige van kleur en heeft minuscule glittertjes.

Het applicatortje van de gloss is een klein, zacht kwastje. Dit smeert de gloss makkelijk uit over je lippen. Je kunt het goed verdelen. Ik vind dit eigenlijk fijner dan een standaard lipgloss applicatiekop.

Op mijn lippen ziet de gloss er milky uit. Je ziet niet heel duidelijk dat het een beige gloss is, meer een transparante gloss met milky finish. Ik vind het wel mooi.

De houdbaarheid van de gloss op je lippen is eigenlijk zoals bij elke lipgloss, na het eten van een maaltijd is hij wel van je lippen af.

Ik ben weer erg blij met mijn nieuwe Dior lipgloss!

 

 

Samenvatting

Product: Dior Addict Gloss Magic

Merk: Dior

Verkrijgbaar: Luxe parfumeriën

Prijs: € 30,00

Cijfer: 9

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

8 thoughts on “Dior Addict Gloss Magic

  1. Ah deze is prachtig! Ik wilde ‘m gisteren halen maar helaas hadden ze hem niet meer, al heb ik nu een ander prachtig kleurtje aangeschaft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*