14 augustus

Dior Addict Gloss Magic

Review , , , ,

Ik heb al een Dior Addict gloss in mijn bezit, maar toen ik deze variant met veel korting zag liggen bij Mooi parfumerie, kon ik hem niet laten liggen!

De gloss zit weer verpakt in een prachtige doorzichtige huls met zilveren dop. Door dit soort verpakkingen voel ik me altijd net een prinses als ik het product gebruik. Het gevoel dat je hebt wanneer je een mooi product gebruikt vind ik ook altijd belangrijk!

Door de doorzichtige huls kun je al goed zien om wat voor gloss het gaat. Deze gloss is een beetje beige van kleur en heeft minuscule glittertjes.

Het applicatortje van de gloss is een klein, zacht kwastje. Dit smeert de gloss makkelijk uit over je lippen. Je kunt het goed verdelen. Ik vind dit eigenlijk fijner dan een standaard lipgloss applicatiekop.

Op mijn lippen ziet de gloss er milky uit. Je ziet niet heel duidelijk dat het een beige gloss is, meer een transparante gloss met milky finish. Ik vind het wel mooi.

De houdbaarheid van de gloss op je lippen is eigenlijk zoals bij elke lipgloss, na het eten van een maaltijd is hij wel van je lippen af.

Ik ben weer erg blij met mijn nieuwe Dior lipgloss!

 

 

Samenvatting

Product: Dior Addict Gloss Magic

Merk: Dior

Verkrijgbaar: Luxe parfumeriën

Prijs: € 30,00

Cijfer: 9

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*