25 juni

Duik direct het terras op met deze 5 items!

Beautyglow , ,

Oogbescherming

IMG_9592

Zodra de zon ook maar een beetje doorbreekt zetten we weer massaal onze zonnebril op. Het geeft je outfit meteen een zomerse touch en zorgt ervoor dat je niet steeds met je ogen hoeft te knijpen. Bovendien kun je van achter je bril stiekem mensen begluren zonder dat ze dit zien, altijd leuk! Een andere functie, en eigenlijk de belangrijkste,  is natuurlijk het beschermen van je ogen tegen UV- straling. Deze schadelijke straling beschadigt je ogen en kan zelfs leiden tot staar! Bespaar hier dus niet op en zorg dus altijd voor een bril met een goed UV-filter.

 

Don’t run out of power

Is het vrijdagmiddag? Dan wil je natuurlijk aan iedereen laten zien dat jij lekker weekend aan het vieren bent op een zonnig terras! Niks is zo vervelend als een lege telefoon op de momenten dat je deze nodig hebt. Zorg daarom dat je altijd een powerbank in je tas hebt. Met dit handige apparaatje laadt je je smartphone in een mum van tijd weer op zonder dat er een stopcontact in de buurt hoeft te zijn, zodat je weer volop foto’s kunt posten.

 

Fris en fruitig

IMG_1574

Na een dag lang werken kun je je soms niet helemaal fris meer voelen, maar soms heb je geen tijd meer om nog even langs huis te gaan. Zorg daarom dat je altijd iets bij je hebt om je mee op te kunnen frissen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere deodorant of een tasverstuiver met je favoriete geurtje. Een ander handig item om altijd in je tas te hebben is droogshampoo. Er zijn tegenwoordig handige mini varianten te vinden voor in je handtas.

 

Walk the walk

Met belangrijke presentaties op werk of studie draagt het lopen op hakken vaak positief bij aan je zelfvertrouwen. Je voelt je krachtiger en vrouwelijker. Een nadeel is wel dat je aan het einde van de dag vaak pijnlijke voeten hebt. Zorg daarom dat je altijd een paar comfortabele slippers of sandaaltjes bij je hebt, zodat je lekker ontspannen het terras op kunt duiken. Ook handig zijn opvouwbare ballerina’s van bijvoorbeeld Sascha. Deze zijn netter dan slippers en nemen weinig ruimte in beslag in je tas.

 

Voorkom uitgelopen make-up

Niets is zo vervelend als er halverwege de dag achter komen, dat je een gigantische veeg mascara op je wang hebt. Met warm weer is de kans op uitgelopen make-up des te groter. Voorkom dit soort ongemakken daarom door waterproof make-up te gebruiken en neem voor de zekerheid een spiegeltje en wat make-up mee om je look nog even mee bij te werken voor je het terras op duikt. Geen spiegeltje bij de hand? Zorg voor een Motorola Moto E 2015 hoesje of een tablethoes met een standaard. Door de front camera in te schakelen en je apparaat neer te zetten creëer je namelijk eenvoudig een spiegeltje. Super handig, want geef toe, je telefoon en tablet heb je altijd wel bij de hand!

 

Welke items zijn voor jou onmisbaar in je handtas als je een terrasje pakt?

 

 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*