20 maart

Een verzorgde en gevoede huid dankzij Louis Widmer

Review, Beauty , , , , , ,

Louis Widmer dag- en nachtverzorging anti-aging

Dag en nacht lijken niet op elkaar, waarom zou je skincare dan wel hetzelfde moeten zijn? Niet dus. In de nacht heeft je huid hele andere behoeftes als overdag. Met de Louis Widmer dag- en nachtverzorging is je huid goed verzorgd en gevoed en daarnaast krijg je de perfecte anti-aging combinatie voor je gezicht.

Louis Widmer Emulsion Hydro-Active dagverzorging

De Louis Widmer Emulsion Hydro-active is een dagverzorging die de huid verzorgd en hydrateert en perfect is voor de dagelijkse verzorging van de huid. Het is verrijkt met hyaluronzuur wat helpt bij het behouden van vocht en het herstellen van de huid. Daarnaast bevat de dagverzorging de actieve ingrediënten: Biostimulatorencomplex, Matrixyl® 3000, Panthenol, Vitamine E, Creatine en Karitéboter. Die samenwerken om je huid zo lang mogelijk haar jonge uitstraling te laten behouden.

Deze dagverzorging is zo samengesteld dat het de huid verzorgt, hydrateert en beschermt. Ik gebruik deze dagverzorging na het aanbrengen van mijn serum en oogcrème.

Het is de perfecte basis, maar ik breng hierna nog wel een crème met SPF aan, want dat zit niet in deze huidverzorging. Sinds ik deze dagcrème gebruik ziet mijn huid er goed gevoed en stralend uit. Louis Widmer Emulsion Hydro-Active dagverzorging kost: 29,10.

Louis Widmer Pro-Active Cream Light nachtverzorging

Voor de nachtverzorging van je huid is er de Louis Widmer crème pro-active light anti-ageing nachtverzorging. Deze crème heeft een kalmerende werking en bevat diverse verzorgende bestanddelen zoals hyaluronzuur en vitamine E. Deze crème hydrateert de huid intensief en helpt bij het verminderen van lijntjes en rimpels. Daarnaast bevat deze crème ook antioxidanten die de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Zoals de naam al doet vermoeden is de textuur van deze nachtverzorging erg licht en trekt deze snel in de huid. Dat is wel zo prettig als je de creme vlak voordat je gaat slapen aanbrengt.

Als ik na het aanbrengen van deze nachtverzorging de volgende dag wakker wordt, voelt mijn huid heel zacht aan. En misschien verbeeld ik het me: maar het lijkt alsof mijn huid er ook weer strakker uit ziet. Ik word er wel blij van. De Louis Widmer Pro-Active Cream Light nachtverzorging kost: 30,50.

Conclusie

Louis Widmer dag- en nachtverzorging anti-aging

Met deze twee producten van Louis Widmer krijg je een perfecte anti-aging combinatie die je huid zal hydrateren, verzorgen en beschermen. De emulsion Hydro-active anti-ageing dagverzorging helpt bij het behouden van vocht en het herstellen van de huid terwijl de pro-active light anti-ageing nachtverzorging de huid hydrateert en verzorgt. Daarnaast biedt deze combinatie ook bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Deze combinatie is perfect voor iedereen die op zoek is naar een goede anti-aging verzorging. Ik vind de producten in ieder geval de perfecte basis voor mijn huidverzorging en ik word er erg blij van.

Samenvatting

Product: Emulsion Hydro Active & Pro Active Cream Light
Merk: Louis Widmer
Verkrijgbaar: o.a. bij Etos en DA
Prijs: € 29,10 en 30,50
Cijfer: dagverzorging 8 (omdat er geen SPF in zit) nachtverzorging 9

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*