13 maart

Een zijdezachte huid met Squalan body oil

Review , , , , , , ,

Het is algemeen bekend dat een goede huidverzorging belangrijk is. Maar heb je ooit gehoord van Squalan body oil lichaamsolie? Als je nog niet op de hoogte bent, is het tijd om te ontdekken wat dit product zo bijzonder maakt.

Squalan body oil is een lichaamsolie die is samengesteld uit plantaardige en natuurlijke ingrediënten. Het is een verzachtende olie die de huid glad en zacht maakt en deze beschermt tegen veroudering. Het bevat ingrediënten zoals vitamine E, squalan Vitis vinifera seed oil, Cocos nucifera oil, Hibisus sabdariffa seed oil die de huid helpen te herstellen, hydrateren en kalmeren. Eigenlijk herstelt Squalan body wil de huid door terug te geven wat er van nature al in zat.

Squalan body oil is geschikt voor alle huidtypes en kan worden gebruikt door iedereen die een verzachtende en herstellende olie wil. Het kan op de hele lichaam worden aangebracht, maar het is het beste om het op de droge gebieden zoals de ellebogen, knieën, voeten en handen te gebruiken. Bij mij zijn dat mijn scheenbenen. Door het dragen van een lange broek en het ontharen van mijn benen worden mijn scheenbenen altijd extreem droog. Ik heb niet altijd zin om mezelf in te smeren en dat is in de winter te zien: mijn schenen lijken de sahara wel.

De olie is gemakkelijk aan te brengen met de handen. Squalan body oil is een geweldige manier om de huid te verzorgen en te verzachten. Het bevat krachtige ingrediënten die de huid hydrateren en beschermen. Het is een goede keuze voor iedereen die een verzachtende en herstellende olie zoekt voor hun huid.

Mijn ervaring met Squalan Body Oil

Ik breng de olie als volgt aan: ik doe een beetje van de olie op mijn handpalm en smeer het vervolgens uit op mijn huid. Vooral op mijn scheenbenen dus. Wat ik vervolgens ervaar is dat mijn huid direct gehydrateerd aanvoelt en een mooie glans heeft. Dit vind ik mooi op mijn benen. Wist je dat je benen langer lijken als ze mooi glanzen? Alvast een tip voor het aankomende rokjes seizoen.

Conclusie

Ik vind Squalan Body heel gemakkelijk en erg fijn in gebruik. Mijn huid wordt er goed gehydrateerd en zacht van. Ook geeft de olie een mooie glans op mijn huid. Hierdoor blijf ik de olie ook na het winterseizoen gebruiken. Want mooie, glanzende benen onder een jurkje of rokje is altijd een goed idee. 🙂

Samenvatting

Product: Body Oil lichaamsolie
Merk: Squalan
Verkrijgbaar: Squalan webshop
Prijs: €39.00
Cijfer: 8,5 (omdat ik de prijs wel aan de hoge kant vind)

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*