23 maart

Maak je huid en de aarde blij met Happy Earth

Review, Beauty , , , , , , , , , , ,

Happy Earth Shampoo bar, Shower Bar en pure deodorant

Heb jij ook genoeg van de talloze plastic verpakkingen en ingrediënten waarvan je niet weet wat ze precies betekenen? Dan is het tijd om kennis te maken met de Happy Earth producten.

Happy Earth is een Nederlands bedrijf dat milieuvriendelijke producten maakt die bedoeld zijn om je lichaam en de planeet te verzorgen. Het is een initiatief van twee vrienden: Martijn Bruijning en Niels Brouwer. Na jarenlang bij grote bedrijven te hebben gewerkt, wilden deze twee vrienden een bijdrage leveren aan een mooiere planeet, maar dan wel op een vrolijke manier. Zo ontstond Happy Earth.

De producten van Happy Earth variëren van plastic vrije shampoo bars en shower bars tot handzeep en deodorant. Alles is 100% natuurlijk en 100% effectief en goed voor onze huid en de aarde.

Shampoo bars en shower bars

De shampoo bars en shower bars zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en hebben een milde formule die je haar en huid verzorgt. De bars zijn vrij van siliconen, parabenen, sulfaten en palm-olie, waardoor je je minder zorgen hoeft te maken over schadelijke stoffen die je haar en huid kunnen irriteren. Dankzij de kleine verpakkingen en het feit dat ze 100% veganistisch zijn, hebben deze bars een lage milieubelasting.

Happy Earth Shampoo bar

Plastic vrije shampoo bars zijn inmiddels geen vreemd product meer voor ons. Toch zit in sommige shampoo bars nog wel SLS (of SLES) en dat is een ingrediënt dat je beter kunt vermijden.

Dit is namelijk een agressieve ontvetter en daarmee niet zo goed voor je hoofdhuid. De shampoo bar van Happy Earth heeft geen SLS en ook geen microplastics. Dat is dus top.

Het gebruik van deze bar werkt het zelfde als elke andere shampoo bar: je maakt je haar nat, wrijft met de shampoo bar over je hoofdhuid en masseert dit vervolgens goed in. Dan spoel je de shampoo uit en herhaal je deze stap nog een keer.

Het resultaat is mooie schone lokken op een natuurlijke en plastic vrije manier. Mijn haar wordt goed schoon met deze shampoo bar en daarnaast ruikt heerlijk naar de citrus geur. De Happy Earth Shampoo bar kost: €5,99.

Happy Earth Shower bar

De shower bar van Happy Earth is eigenlijk douchegel in een bar vorm. Wat mij betreft is het te vergelijken met een zeepblok. Maar ook hier zit geen SLS in. Dus het schuimt minder.

De Happy Earth Shower bar die ik heb ontvangen ruikt heerlijk naar Jasmine Ho Wood. Ik vind het heerlijk zoet en wordt er echt blij van als ik deze gebruik om mijn lichaam te wassen. Ik gebruik de shower bar als volgt: ik maak mijn lichaam nat en wrijf dan met de bar over mijn lijf. Vervolgens spoel ik het af en voel ik mij heerlijk schoon en fris.

Ik vind deze shower bar erg fijn in gebruik, maar ervaar niet echt een verschil met een zeepblok. De Happy Earth Shower bar kost: €5,99.

Happy Earth Pure Deo Spray

Ook de Pure Deo Spray is een milieuvriendelijk product. Deze spray is gemaakt van natuurlijke ingrediënten die je huid gehydrateerd houden en je een fris gevoel geven. De deo is vrij van alcohol, aluminium, parabenen en sulfaten, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over schadelijke stoffen die je huid kunnen irriteren. De deo is ook veganistisch en heeft een lage milieubelasting.

Deze deodorant is in een nieuw transparant jasje gestoken die nog beter bij het product past. Want het product is volledig natuurlijk en 100% effectief. Door de sprayflacon is het gemakkelijk om deze deodorant bij jezelf op te sprayen.

Voor mij is de deodorant effectief: mijn oksels blijven de hele dag droog en fris ruiken. Dat is wat ik wil van een deodorant. En dat deze variant geen schadelijke stoffen bevat vind ik helemaal top. De Happy Earth Pure Deo Spray kost: €5,24

Conclusie

Als je op zoek bent naar milieuvriendelijke producten die je lichaam en de planeet verzorgen, dan zijn de producten van Happy Earth een uitstekende keuze. Iedereen kan genieten van hun milieuvriendelijke producten, zoals de Shampoo Bars, Shower Bars en Pure Deo Spray. Met Happy Earth heb je geen zorgen meer over schadelijke ingrediënten en plastic verpakkingen. Daarnaast zijn de producten ook nog eens zeer vriendelijk geprijsd en gemakkelijk in gebruik. Ik vind ze in ieder geval top.

Samenvatting

Product: shampoo bar, shower bar en deo spray
Merk: Happy Earth
Verkrijgbaar: o.a. bij Etos, Kruidvat, Jumbo en diverse webshops.
Prijs: €5,99 voor de bars en €5,24 voor de deo spray
Cijfer: 8

*Deze producten heb ik ontvangen voor een review. 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*