19 augustus

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamine C Booster

Review , , ,

Goede huidverzorging vind ik erg belangrijk. Als je huid er dof en vermoeid uit ziet, voel je je al snel ook niet zo fit. Ik niet tenminste. Ik word er altijd wel blij van als ik een fris en verzorgde huid zie als ik in de spiegel kijk en ik verzorg mijn huid dan ook goed. Ik draag elke dag een dagcrème met SPF en ik reinig mijn gezicht voor en na het slapen gaan. Maar soms kan je huid wel wat extra verzorging gebruiken.

Ik heb inmiddels de leeftijd van 33 bereikt. Daar ben ik best wel dankbaar voor. Maar ik wil natuurlijk mijn huid er wel zo jong mogelijk en stralend uit laten zien. Daarom gebruik ik naast mijn crèmes altijd een serum. Maar soms is het fijn om nog iets extra’s voor je huid te gebruiken. Bijvoorbeeld het nieuwe product van Eucerin: Eucerin Hyaluron-Filler Vitamine C Booster.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamine C Booster

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamine C Booster is een anti-agingserum met 10% pure en geactiveerde vitamine C voor alle huidtypes. Zoals jullie weten is vitamine C erg belangrijk als het gaat om het ondersteunen van je gezondheid. Maar daarnaast zorgt het er ook voor dat je huid zich kan beschermen tegen schadelijke invloed van buitenaf. Een superster dus die vitamine C!

Je huid kan in de loop der jaren wat verouderen en schade opdoen door: de zon en luchtvervuiling. Je huidcellen kunnen hierdoor sneller verouderen, met alle gevolgen van dien. Dit proces kun je vertragen door vitamine C toe te voegen aan je huidverzorging. Hierbij is het wel belangrijk dat je de vitamine C ‘vers’ gebruikt. Het nadeel van vitamine C is namelijk dat het gaat oxideren en daardoor zijn werking verliest. Je moet het echt licht en luchtdicht bewaren.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamine C Booster bestaat uit een unieke combinatie van pure (verse) vitamine C, hyaluronzuur en Licochalcone A. Dit maakt de booster ook een echte booster, omdat je hiermee je huid een echte anti-oxidatieve krachtboost geeft.

De booster zit verpakt in drie ampullen. Voor het eerste gebruik dien je het serum en de 10% pure vitamine te activeren. Hierdoor behoudt het serum zijn volledige kracht, versterkt het de huid en worden rimpels en fijne lijntjes opgevuld. Dit zorgt ervoor dat je huid er fris en stralend uit gaat zien. Ook zouden fijne lijntjes verminderd moeten zijn, al na zeven dagen!

Hoe gebruik je het?

Maar hoe activeer je dit serum nu eigenlijk en hoe gebruik je het? Eigenlijk werkt dat heel simpel. Aan de achterkant van de ampul zit een aluminium lipje. Die verwijder je en dan verschijnt er een ‘knop’ die je kan indrukken. Daarmee voeg je de vitamine C toe aan het serum. Vervolgens schud je het serum goed zodat alles met elkaar vermengd. Vervolgens is het serum klaar voor gebruik.

In dit filmpje van Eucerin zie je precies hoe je het serum moet activeren.

Hoe je het serum gebruikt is naar eigen voorkeur. Je kan het serum voor je dag of nacht verzorging aanbrengen als serum en in je huid masseren. Maar je kan er ook voor kiezen om het met je huidverzorging te vermengen. Net wat je zelf prettig vindt.

Mijn ervaring

Ik heb Eucerin Hyaluron-Filler Vitamine C Booster op verschillende manieren gebruikt. Zowel op zichzelf, als serum voor mijn huidverzorging, maar ik heb hem ook wel eens door mijn huidverzorging heen gemengd. Dat laatste vond ik vooral bij een fluïde fijner, maar ik merk dat het het over het algemeen liever los gebruik.

Het is de bedoeling dat je dit serum óf ’s ochtends of ’s avonds gebruikt, dat memo had ik even gemist toen ik met het testen begon hihi. Ik gebruikte het toen namelijk twee keer per dag. Maar omdat je huid gevoelig kan worden voor de zon door het gebruik, is een keer per dag aan te raden.

Het serum trekt na aanbrengen snel in de huid en voelt niet vettig aan. Ook prikt het niet en zit er geen sterke geur aan. Allemaal aspecten die ik wel erg fijn vind.

Merk ik verschil?

Ik zie mijzelf natuurlijk dagelijks in de spiegel. Dus ik zag eigenlijk niet heel duidelijk dat mijn lijntjes zijn verminderd en mijn huid er strakker uit ziet. Wel ziet mijn huid er in mijn ogen stralend uit. En daar ben ik al blij mee.

Op deze foto draag ik enkel het serum en zonbescherming.

Overigens kreeg ik onlangs in de supermarkt geen wijn mee omdat ik mij niet kon legitimeren. Dat is me al een tijd niet gebeurd, maar de mevrouw achter de kassa (een volwassen vrouw), schatte mij echt jonger in. Misschien door dit serum? 😉

Conclusie

Ik vind het serum een fijne toevoeging op mijn huidverzorging en mijn huid ziet er stralend uit. Vitamine C is goed voor je, en om dit ook in mijn huidverzorging toe te voegen vind ik fijn. Ik blijf dit serum dan ook graag gebruiken. In de winter heb ik al snel een grauwere huid, dus vooral voor die periode lijkt dit me de perfecte toevoeging.

Samenvatting

Product: Hyaluron-Filler Vitamine C Booster
Merk: Eucerin
Verkrijgbaar: o.a. online via diverse webshops
Prijs: € 30,00
Cijfer: 8

* Het product in dit artikel heb ik ontvangen voor een review

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*