5 september

Mijn Sportdagboek nr. 81

Sporten , , , , , , , , ,

Het was even stil op BeautyGlow want ik genoot van een heerlijke vakantie! Maar inmiddels ben ik alweer terug en natuurlijk heb ik op sportief gebied niet stil gezeten.

Op vakantie heb ik ook wel het een en ander aan sport gedaan. Zo deed ik in onze tweede vakantie week drie keer een BBG training. Best netjes al zeg ik het zelf. Maar omdat ik verder niets heb gedaan, heb ik dat niet in een dagboek aan jullie vermeld. Mijn afgelopen week stond echter bijna elke dag wel in het teken van sporten, dus dat is wel dagboek waardig.

Maandag 26 augustus 2019

Maandag was ik net terug van vakantie en mocht ik alweer aan de bak in het tennistoernooi. Ik speelde met mijn schoonvader en na een moeilijke start wonnen we onze wedstrijd in drie sets.

Dinsdag 27 augustus 2019

Dinsdag mocht ik weer tennissen. Eerst deed ik de damesdubbel met mijn teammaatje. Dit was een erg makkelijk wedstrijd en we wonnen dan ook vrij simpel. Daarna mocht ik weer met mijn schoonvader spelen en ook die wedstrijd wonnen we.

Woensdag 28 augustus 2019

Woensdag moest ik eigenlijk weer een damesdubbel wedstrijd spelen, maar mijn tegenstander was geblesseerd dus de wedstrijd ging niet door. Daarom genoot ik thuis lekker van een avondje vrij.

Donderdag 29 augustus 2019

Donderdag hoefde ik niet te tennissen dus ik nam mijn rust.

Vrijdag 30 augustus 2019

Vrijdag mocht ik weer met mijn schoonvader een wedstrijd spelen. Deze wedstrijd lukte bij ons alles en we wonnen met 6-0 6-1.

Zaterdag 31 augustus 2019

Zaterdag moest ik de halve finale spelen in de damesdubbel. We moesten tegen dames van de thuisclub en we moesten spelen op baan 1. Ik was de hele ochtend al nerveus want ik had al eerder tegen deze dames gespeeld en de sfeer was toen niet bepaald best. Ook zat de hele tribune vol met mensen die voor de thuisspelende dames waren. De wedstrijd liep niet echt lekker en ik was veel te nerveus en heb me helemaal mentaal gek laten maken door dingen die de tegenstandster zei en door het thuispubliek. Erg naar want uiteindelijk verloren we de wedstrijd met 6-7 4-6. Net aan dus. Ik weet dat dit niet nodig had geweest als ik me niet zo had laten intimideren. Een lesje voor de volgende keer.

Zondag 1 september 2019

Zondag mocht ik met mijn vader de finale in de gemengd dubbel spelen. De tegenstanders waren erg goed en ik voelde dat we dit niet zomaar gingen winnen. Maar ik heb me niet gek laten maken en bleef voor elke bal gaan en bleef gefocust. Met winst als resultaat! 6-4 6-4. Super fijn! Wij zijn kampioen!

Zoals jullie kunnen zien stond mijn afgelopen week dus volop in het teken van tennis. Erg leuk, ma net na je vakantie ook wel pittig. Ik ga het mentale aspect van mezelf trainen zodat ik niet meer zo snel mezelf van de wijs laat brengen. Wie weet ben ik volgende keer dan wel kampioen in twee onderdelen. Fijne week allemaal!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*