15 augustus

Mijn Sportdagboek nr. 80

Sporten , , , , , , , , , , ,

Het tachtigste sportdagboek alweer. Jeetje, dat gaat snel! Nadat ik vorige week lekker met een tennistoernooitje meedeed, had ik deze week geen toernooi op de planning staan. Ik merk dat ik dat toch wel jammer vond, want ik vind tennissen het leukste om te doen.

Maandag 5 augustus 2019

Maandag was het tijd voor week 4 van BBG! Vandaag op het programma: Legs & Cardio. Het pittigste hiervan vind ik nog steeds de burpees (hate them!) en de jump lunges. Maar ik heb het toch maar weer doorstaan.

Dinsdag 6 augustus 2019

Dinsdag hoefde ik niet te sporten van mijzelf 🙂

Woensdag 7 augustus 2019

Woensdag is het weer tijd voor Arms & Abs. Het zwaarste vind ik van dit programma de Straight leg jackknife en de sit ups. Maar wat zwaar is, is effectief zullen we maar denken he 😉

Donderdag 8 augustus 2019

Donderdag heb ik niet gesport.

Vrijdag 9 augustus 2019

Vrijdag heb ik ook niet gesport want we zijn op vakantie gegaan! Heerlijk genieten van ons gezin en het mooie weer. Ik was er zo aan toe!

Zaterdag 10 augustus 2019

Zoals ik al zei; wij zijn lekker op vakantie. Deze dagen doe ik nog wel iets aan sport: Ik heb mijn sport elastieken meegenomen en mijn tenniskleding. Maar het zal iets minder intensief zijn dan thuis.


Zondag 11 augustus 2019

Vakantie!

Dit was mijn afgelopen sportweek weer. Nu ga ik weer lekker genieten van mijn vakantie. Doei!!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*