22 december

Exfolieer je huid met Mádara PEEL serum en masker

Review, Beauty , , , , , , , ,

Mádara PEEL mask & serum

Met de kerstdagen voor de deur wil iedereen er natuurlijk op zijn of haar best uit zien. Een stralende huid hoort daarbij en het kan helpen om je huid te exfoliëren. Bij Mádara weten ze daar wel raad mee met een aantal fijne producten. Ik mocht twee van deze producten uittesten: Hyaluron Intense Peel Serum en Creamy Peel AHA Clay Mask.

Mádara organic skincare

Tot voorkomt was ik nog niet bekend met het merk Mádara organic skincare. Des te leuker vind ik het dan om producten uit te proberen. Mádara wordt omschreven als dé expert op het gebied van huidexfoliatie. Het afgelopen najaar hebben zij, naast hun bestselling Brightening AHA Peel Mask twee nieuwe PEEL producten op de markt gebracht: Hyaluron Intense Peel Serum en Creamy Peel AHA Clay Mask.

De nieuwe PEEL producten bieden verschillende intensiteitsniveaus en pakken diverse behoeften en huidproblemen aan, zoals droogheid, dofheid, verstopte poriën, puistjes, acnelittekens, tekenen van veroudering en een vermoeide huid.

Daarnaast zijn de producten natuurlijk gecertificeerd, dermatologisch getest, Vegan-friendly en cruelty free. Tot slot zijn de verpakkingen recyclebaar. Dat is ook niet onbelangrijk natuurlijk.

Mijn ervaring

Tijd om mijn ervaring met de producten met jullie te delen.

Mádara Hyaluron Intense Peel Serum

Met een superdosis natuurlijk melkzuur (10%) en hydraterend hyaluronzuur (1%), werkt deze krachtige formule gedurende de nacht om een zichtbaar helderdere, gladdere en egalere huid te onthullen. Minimaliseert fijne lijntjes, rimpels en hyperpigmentatie en bevordert de teint. Hyaluronzuur stimuleert de collageensynthese voor een vollere huid.

Dat hyaluron zorgt voor een voller uitziende huid is bij velen van ons wel bekend denk ik. Ik heb dit ingrediënt echter nog niet gezien in combinatie met een peeling. Dus mijn interesse was direct gewekt. Het PEEL serum zit verpakt in een glazen flesje waardoor je de kleur van de PEEL duidelijk ziet: die is rood.

Ik breng met het pipet het serum aan op mijn gezicht en masseer deze vervolgens met mijn handen in mijn huid. Vanwege de zuren die in dit serum verwerkt zitten, mag je deze niet dagelijks gebruiken maar maximaal 1 a 2 keer per week. Dus dat doe ik braaf.

Na een aantal weken merk ik dat mijn huid er minder vermoeid uit ziet. Of fijne lijntjes minder zijn geworden kan ik lastig beoordelen. Maar ik vind wel dat mijn huid er fris uit ziet. En elke morgen nadat ik dit serum heb gebruikt, voelt mijn huid zacht aan.

Mádara Hyaluron Intense Peel serum kost €29,95.

Mádara Creamy Peel AHA Clay Mask

Dit masker met dubbele werking lost dode huidcellen op en polijst het huidoppervlak op milde wijze waardoor een direct helderdere, gladdere en meer gelijkmatige huid ontstaat. Witte klei bindt onzuiverheden, vermindert overtollig vet en helpt puistjes voorkomen. Jojoba-olie en duizendbladextract leveren extra verzachtende en ontstekingsremmende voordelen.

Helaas ontkwam ik er niet aan dat ik deze winterperiode ziek werd. Bij mij heeft dit dan ook altijd puistjes en ontstekingen tot gevolg. Alsof mijn lichaam nog even extra duidelijk wil maken dat mijn weerstand erg laag was. Jullie begrijpen dat ik daar niet erg blij van word.

Om mijn huid weer een boost te geven ben ik het Mádara Creamy Peel AHA Clay Mask gaan gebruiken. Klei helpt namelijk om sneller van onzuiverheden af te komen.

Dit masker zit heel hygiënisch verpakt in een tube, waardoor je het gemakkelijk kunt doseren. Nadat ik mijn huid heb gereinigd, breng ik het masker met mijn vingertoppen op mijn gezicht aan. Dit laat ik vervolgens 10 minuten zitten en dan spoel ik het af.

Nu willen jullie weten of het werkt natuurlijk. Ik kan jullie vertellen: het heeft gewerkt. Die lelijke, ontsierende puistjes verdwenen een stuk sneller en dat zonder ze uit te knijpen. Daar was ik erg blij mee. Ik heb het masker 1 keer per week gebruikt.

Mádara Creamy Peel AHA Clay Mask kost € 27,95.

Conclusie

De producten van Mádara zijn erg fijn in gebruik. Ze maken mijn huid zacht en dankzij het masker kwam ik sneller van mijn onzuiverheden af. Het serum geeft mijn huid een frisse uitstraling en wie weet op langere termijn ook een voller uitziende huid. Dat vind ik voor nu lastig om te beoordelen.

Mádara PEEL mask & serum


Wil jij deze fijne producten van Mádara zelf proberen of wil je ze cadeau doen deze kerstdagen? Kijk dan snel op de website van Mádara want er zijn nu leuke kortingsacties. Zo kost het masker nu: € 22,36 ipv € 27,95 en het serum kost nu € 23,96 ipv € 29,95.

Samenvatting

Product: Hyaluron Intense Peel serum en Creamy Peel AHA Clay Mask
Merk: Mádara
Verkrijgbaar: Madaracosmetics.nl, Douglas.nl, Vitaminstore, Bol.com en Degroenedrogist.nl.
Prijs: Serum: € 29,95 en Mask: € 27,95
Cijfer: 8 en 8,5

*Deze producten heb ik ontvangen voor een review. 

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*