26 december

Een schone huid met Alpha-h Melting Moment Cleansing Balm

Review, Beauty , , , , , , , , , , , ,

Alpha-H Melting Moment Cleansing Balm

Heb jij deze kerstdagen ook met een stralend mooie make-up look doorgebracht? Dan weet je ook dat het belangrijk is om je gezicht ’s avonds ook weer goed te reinigen. Met Alpha-h Melting Moment Cleansing Balm gaat dat heel eenvoudig en op een zachte manier.

Alpha-h Melting Moment Cleansing Balm

Om een gezonde en stralende huid te behouden is het belangrijk je huid elke ochtend en avond te reinigen. Het liefste op een zo mild mogelijke manier. Een zachte reinigingsbalsem zoals Alpha-h Melting Moment Cleansing Balm is dan heel fijn om te gebruiken.

Deze multifunctionele en satijnzachte balm-to-oil cleanser smelt make-up, vuil, talg en onzuiverheden als sneeuw voor de zon weg en zorgt voor een super gevoede huid. Druivenpit-, sinaasappel- en yuzu olie maken tot diep in de poriën schoon zonder de huid te ’strippen’ of uit te drogen. Samen met vitamine E en antioxidanten zorgen zij bovendien voor actief herstel van de huidbarrière. Een aparte tonic of lotion is niet nodig: de volledig watervrije formule tast de pH-waarde van je huid niet aan. 

Wat verder goed is om te weten is dat deze cleasing balm vegan is en cruelty free. Verder zitten er geen parabenen, SLS, SLES, minerale oliën, etc in en is de verpakking van tenminste 30% gerecycled plastic en FSC karton gemaakt. Het is 100% recyclebaar.

Mijn ervaring

Als ik make-up heb gedragen, doe ik altijd een double cleanse. De afgelopen weken heb ik daarvoor als eerste stap deze cleansing balm van Alpha-h gebruikt. Wat me meteen opvalt is de boterzachte textuur. Wat voelt dat heerlijk aan.

Voor het reinigen van mijn gezicht haal ik een klein beetje product uit de pot. Ter grootte van een kikkererwt ongeveer. Dit verdeel ik met mijn handen over mijn gezicht. Vervolgens maak ik mijn handen vochtig en masseer ik mijn gezicht. Daarna spoel ik het product af. Wat er vervolgens overblijft is een schone en frisse huid.

De Alpa-h Melting Moment Cleansing Balm heeft geen enkele moeite met het verwijderen van mijn mascara of oogschaduw. Hoe zwaar mijn make-up look ook was, nadat ik de cleasing balm heb gebruikt, heb ik weer een fris en schoon gezicht. Top! En het mooiste van alles: mijn gezicht voelt na het gebruik niet droog of trekkerig aan. Dat is in de winter wel eens anders, dus ik ben blij! Alpha-h Melting Moment Cleansing Balm kost: € 44,95.

Conclusie

De Alpa-h Melting Moment Cleansing Balm is erg gemakkelijk en fijn in gebruik. De pot waarin de balm verpakt zit, geeft het product een luxe uitstraling. De textuur is zijdezacht en dat voelt heel fijn op de huid. Hoe heftig ik mijn make-up look ook maak: Alpha-h kan het aan en maakt mijn huidje weer schoon en fris. Ik ben erg blij met dit product en blijf deze zeker gebruiken. De prijs is misschien aan de hoge kant, maar je doet met dit product wel heel erg lang want je hebt per keer niet veel product nodig. Al las ik dat je deze cleasing balm ook als masker kunt gebruiken, dat heb ik nog niet geprobeerd. Anyway: ik vind goede reiniging belangrijk en daar heb ik best wat centjes voor over.

Samenvatting

Product: Melting Moment Cleansing Balm
Merk: Alpha-H
Verkrijgbaar: www.alpha-h.nl
Prijs: € 44,95
Cijfer: 9

*Dit product heb ik ontvangen voor een review. 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*