28 april

Gun je zelf de perfecte lente glow met Màdara Vitamin C

Review, Beauty , , , , , , , ,

Op het moment dat ik dit schrijf, regent het buiten pijpenstelen. Maar het is inmiddels toch echt lente en de zomer komt eraan. Dat betekent: meer buiten zijn en meer genieten van de zon. Maar dan liggen pigmentvlekken ook op de loer. En we willen stralen deze lente toch? Het toevoegen van vitamine C aan je huidverzorging is in deze tijd van het jaar helemaal een must. Met de Vitamin C lijn van Màdara krijg en behoud ook jij een perfecte spring/summer glow!

Màdara Vitamin C

Onlangs heb ik voor het eerst kennis mogen maken met twee producten van Màdara toen ik het peel serum en masker mocht testen. Deze bevielen me best wel goed. Dus toen ik werd gevraagd om de Vitamin C lijn te testen zei ik natuurlijk gelijk ja.

Vitamine C is een essentieel onderdeel voor een goede huidverzorging. Vitamine C helpt je huid om collageen te vormen en daarnaast ondersteunt het het natuurlijke huidherstel, waardoor plekjes en wondjes (denk aan acne of onzuiverheden) sneller genezen. Ook helpt Vitamine C hyperpigmentatie te verminderen en je huid weer meer te laten stralen. Ideaal voor deze tijd van het jaar, wanneer de zon weer meer gaat schijnen en we weer meer buiten zijn.

Een perfecte timing om Màdara’s Vitamin C Intense Glow Concentrate en Vitamin C Illuminating Recovery Cream te gaan testen. Deze twee producten bevatten een hoge dosering vitamine C, wat bekend staat als een essentieel ingrediënt als het gaat om het behouden van een gezonde huid.

Màdara Vitamin C Intense Glow Concentrate

De vitamine C huidverzorgingslijn van Màdara begint met een serum. Het Vitamin C Intense Glow Concentrate geeft je huid meteen een intense glow met een serum op basis van een complementaire mix van ferulinezuur en vitamine C en E.

Dankzij de sterke antioxiderende eigenschappen helpt ferulinezuur de stevigheid van de huid te verbeteren en versterkt het de verdediging van de huid tegen schade door vrije radicalen, terwijl vitamine C en E de teint van de huid verbeteren en de huid weer een gezonde uitstraling geven.

Bestrijdt schade door zon en omgeving en helpt vroegtijdige tekenen van veroudering, zoals fijne lijntjes, hyperpigmentatie en verlies van elasticiteit, te voorkomen. Ondersteunt de collageensynthese en revitaliseert de doffe, vermoeide en verouderde huid. Dermatologisch getest. Het serum is 99% van natuurlijke oorsprong en 13% biologisch.

Het Vitamin C Intense Glow Concentrate serum helpt de huid tegen veroudering. Het bevat een hoog gehalte vitamine C, dat de huid verheldert en een stralende teint geeft. Het helpt ook bij het verminderen van fijne lijntjes, verkleuringen en hyperpigmentatie. Samen met andere actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur, zorgt dit serum ervoor dat je huid er steviger en gehydrateerder uitziet.

Mijn ervaring

Het serum zit verpakt in een wit pompflesje en dat vind ik fijn in gebruik. Het maakt dat ik het serum hygiënisch uit het flesje kan halen. Het Vitamin C Intense Glow Concentrate is lichtgeel van kleur en heeft een hele subtiele geur. Ik breng een paar pompjes aan in mijn handpalm en verdeel het vervolgens over mijn gezicht. Na licht in masseren trekt het serum goed in mijn huid. Het voelt prettig aan en mijn huid ziet er fris uit. Het Màdara Vitamin C Intense Glow Concentrate kost: € 42,95.

Màdara Vitamin C Illuminating Recovery Cream

De volgende stap in de vitamine C huidverzorgingslijn van Màdara is de Vitamin C Illuminating Recovery Cream. Deze glowbevorderende moisturiser bevat een gestabiliseerde vorm van vitamine C die zeer goed bestand is tegen oxidatie en de doffe en vermoeide huid onmiddellijk doet opleven voor een egalere teint. Ook helpt het om hyperpigmentatie en pigmentvlekken te voorkomen.

Hyaluronzuur zorgt voor intense hydratatie, terwijl het extract van zeewier het oplichtende effect versterkt, waardoor uw huid zachter en egaler wordt, doordrenkt met jeugdige frisheid en een prachtige uitstraling. Geschikt voor alle huidtypen. De cream is 99% van natuurlijke oorsprong en 8% biologisch.

Met de Vitamin C Illuminating Recovery Cream wordt de huid gevoedt en gehydrateert. Het bevat vitamine C, die helpt bij het verminderen van verkleuring en hyperpigmentatie, waardoor de huid er egaler uitziet.

Mijn ervaring

Ik gebruik de Vitamin C Illuminating Recovery Cream als tweede stap, na het serum. De cream heeft een lichtgele kleur en een lichte citrus geur vind ik. Voor mijn gezicht gebruik ik een aantal pompjes die ik aanbreng op mijn handpalm en vervolgens verdeel over mijn gezicht. De crème verdeeld gemakkelijk en voelt tijdens het aanbrengen zacht aan. Na het aanbrengen ziet mijn huid er gelijk stralender uit en mijn huid voelt ook zacht aan. Maar omdat er geen SPF in deze cream zit, gebruik ik tot slot altijd nog een crème met SPF. De Vitamin C Illuminating Recovery Cream kost € 39,95.

Conclusie

Door het gebruik van deze twee producten, kun je ervoor zorgen dat je huid gezond en stralend blijft. De vitamine C zal de huid verhelderen en de droogheid en verkleuring verminderen. De producten zijn hygiënisch verpakt en heel fijn in gebruik. Mijn huid ziet er door het gebruik van deze producten met vitamine C stralend uit en ik heb nog geen hyperpigmentatie kunnen ontdekken. Ik blijf ze dus met plezier gebruiken.

Samenvatting

Product: Vitamin C Intense Glow Concentrate en Vitamin C Illuminating Recovery Cream
Merk: Màdara
Verkrijgbaar: Màdara Cosmetics webshop
Prijs: € 42,95 en € 39,95
Cijfer: 8

*Deze producten heb ik ontvangen voor een review. 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*