16 december

Fab. luiertas review

BabyGlow, Fashion, Review , , , , , , , , , ,

Een luiertas neem je overal mee naartoe. Aangezien ik echt gek ben op het merk Fab., koos ik voor een Fab. luiertas. Het leek mij leuk om deze luiertas eens uitgebreid voor jullie onder de loep te nemen, daarom vandaag een Fab. luiertas review.

De Fab. luiertas ziet er op het eerste ogenblik uit als alle tassen van Fab. Maar hij is een stuk groter. Ter vergelijking heb ik hem naast mijn zwarte Fab. handtas gezet en dan zie je duidelijk het verschil. Deze Fab. luiertas is denk ik twee keer zo groot.

Maar qua uiterlijk lijkt hij dus op de Fab. tassen die we gewend zijn. Ook hangt er het bekende hartvormige tashangertje aan.

De kleur van mijn Fab. luiertas is cognac. Hier heb ik bewust voor gekozen omdat deze kleur ook terugkomt in onze Mutsy kinderwagen.

Daarnaast is deze kleur heel goed te combineren met andere kleuren. Een win-winsituatie dus. De binnenkant van de tas is donkergrijs. Ook het verschoningsmatje wat je bij de tas krijgt is donkergrijs, maar er zit natuurlijk wel een cognac kleurig hartje op met het Fab. logo.

In de tas zitten allemaal verschillende vakken die aan de bovenkant met elastiek zijn afgewerkt zodat je er makkelijk spullen in kan opbergen. Ook zit er een vak met een rits in de tas. Hierin kun je bijvoorbeeld een spiegeltje en zakdoekjes voor jezelf doen.

De luiertas heeft twee banden. Eentje is kort en dit is eigenlijk meer een handvat wat aan alle Fab. tassen zit. De tweede band is een soort schouderband en deze is lang en verstelbaar. Door deze lange band kun je de tas heel gemakkelijk aan je wagen hangen.

Doordat de rits aan de bovenkant van de tas best wel groot is, kan ik ook als de tas aan de wagen hangt makkelijk mijn spullen in de tas terugvinden. Omdat de tas groot is en er dus best wel veel in kan, is dat wel belangrijk.

Conclusie

De luiertas is fashionable en je kan er veel spullen in kwijt. Qua uiterlijk ziet hij eruit als een normale handtas, dus ook als je geen luiertas meer nodig hebt voor je kindje kun je hem blijven gebruiken. De tas kun je heel makkelijk op je kinderwagen hangen en doordat er verschillende vakjes in de tas zitten kun je je spullen snel terugvinden. Ik ben erg tevreden over de luiertas van Fab.

 

Samenvatting

Product: Luiertas
Merk: Fab.
Verkrijgbaar: in de fab. webshop.
Prijs: € 239,99
Cijfer: 8 (vanwege de prijs)

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*