21 december

FOTD Chanel Entrelacs

Beauty, Make-up , , , ,

Ik merk dat ik de laatste tijd weer meer zin krijg om met make-up te “spelen”. Daarom kunnen jullie nu ook weer vaker een FOTD verwachten op BeautyGlow. Dit keer een FOTD met het Chanel Entrelacs palette.

 

Producten

Voor deze FOTD heb ik de volgende producten gebruikt.

Tea Tree BB Cream

Ik begin met de basis van mijn look. Hiervoor heb ik The Body Shop Tea Tree BB Cream gebruikt.

 

Miss Sporty So matte perfect stay poeder

De basis heb ik afgepoederd met een poeder van Miss Sporty tegen het glimmen.

 

Urban Decay Eyeshadow primer potion Anti Aging

Tijd om met de ooglook te beginnen. Als eerste breng ik oogschaduwbasis aan. Ik gebruik Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Anti Aging. Deze is qua kleur hetzelfde als de original. Alleen de verpakking is donker paars en er zitten anti aging bestanddelen in verwerkt.

 

Chanel Entrelacs

Tijd om het prachtige Entrelacs palette te gaan gebruiken.

 

Als eerste breng ik de witte kleur aan onder mijn wenkbrauw. Daarna gebruik ik de licht bruine kleur die ernaast zit en deze breng ik aan in mijn crease. Met draaiende bewegingen breng ik daar overheen de donkerbruine kleur aan en zet ik mijn crease nog wat extra aan.

 

Daarna gebruik ik de champagne achtige kleur die helemaal rechts in het palette zit. Deze breng ik aan over mijn volledige ooglid. Tot slot breng ik nog wat donkerbruine oogschaduw aan onder mijn onderste wimperrand.

 

NYC HD Automatic Eyeliner

Op mijn waterlijn breng ik oogpotlood aan. Hiervoor gebruik ik NYC HD Automatic eyeliner.

 

Chanel volume de Chanel waterproof

De mascara die ik draag is Chanel volume de Chanel.

Essence – Shape & Shadows

Met het schuine kwastje breng ik de kleur Audrey Highbrow aan in mijn wenkbrauwen. Hiermee accentueer ik ze meer en geef ik ze een mooiere vorm.

Benefit Speed brow

Daarna natuurlijk wenkbrauwgel voor mijn wenkbrauwen. Ik gebruik Speed Brow van Benefit.

 

Close-up Ooglook

Tijd voor een close-up van mijn ooglook.

Overige producten

Dit zijn de overige producten die ik gebruikt heb.

Essence matte bronzer brunettes

Voor het shapen gebruik ik Essence matte bronzer.

 

Chanel Star Dust

De blush die ik draag is Chanel Star Dust. Deze is heel licht roze en heeft veel shimmer. Hierdoor was highlighter niet nodig. 🙂

 

Inglot Lip paint nr. 51

Op mijn lippen draag ik de prachtige Inglot Lippaint.

 

De uiteindelijke look

Dit is dan de uiteindelijke look geworden. Mooi, draagbaar en diverse bruintinten. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te bekijken!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*