30 november

FOTD Euphoria Essence

Make-up , , , , , , , , , , , , ,

Euphoria Essence van Calvin Klein heeft een prachtige paarse flacon. Daarnaast is de geur ook gewoon heerlijk! Genoeg ingrediënten dus om je te laten inspireren voor een make-uplook en dat heb ik gedaan. Ik maakt een look met paarse oogschaduw. Opgebouwd uit verschillende tinten paars. Ik vind het een geslaagde look.

 

Producten

Voor deze look heb ik de volgende producten gebruikt. Er zitten een aantal budget toppers bij. Ik zal ze een voor een benoemen zodat jullie de look gemakkelijk kunnen namaken.

Miss Sporty Mission Correction foundation

Als eerste een egale basis: dus foundation. Ik gebruikte Miss Sporty Mission Correction foundation. Ik ben fan! Deze foundation geeft mijn huid echt een flawless glow! Ik kreeg er op instagram ook complimenten over. Super product en helemaal niet duur.

 

Lancome Butterflies fever

Mijn routine is tegenwoordig anders. Voorheen startte ik na het aanbrengen van mijn foundation gelijk met de ooglook. Tegenwoordig niet meer. Ik begin nu met de rest van mijn gezicht voordat ik met mijn ogen begin. Als blush heb ik Lancome Butterflies fever aangebracht. Ik koos voor deze blush vanwege de koele ondertoon en omdat ik deze mooi vind passen bij het paars.

 

Essence matte bronzer brunettes

Na de blush ga ik shaken. Hiervoor gebruik ik een andere budget topper: Essence matte bronzer. Op de foto is hij nog nieuw, maar inmiddels heb ik al ruim het pan geraakt en is hij bijna op. Als hij op is ga ik de bronzer van Miss Sporty weer gebruiken.

 

MAC Soft and Gentle

Dan de highlighter. Ik ben verliefd op MAC Soft and Gentle. Het geeft zo’n mooie glow op mijn jukbeenderen en versterkt het flawless effect van de foundation.

 

Urban Decay Eyeshadow primer potion Sin

Tijd om met de ooglook te beginnen. Als eerste natuurlijk oogschaduwbasis. Ik gebruikte Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Sin. Deze heeft van zichzelf al een mooie glans die je dan later door de oogschaduw heen ziet terug komen.

 

Zoeva 88 palette

Voor de beste paarse kleuren gebruik ik mijn 88 palette. Ik kies paarstinten van licht naar donker die ik van mijn binnenste ooghoek naar mijn buitenste ooghoek aanbreng. In mijn crease blend ik een donkerpaarse kleur.

 

Rimmel eyeliner potlood paars

Onder mijn onderste wimperrand breng ik paars oogpotlood aan. Hiervoor gebruik ik Rimmel eyeliner in het paars.

 

Bourjois Clubbin Waterpoof oogpotlood

Om mijn ogen mooi te definiëren breng ik zwart oogpotlood aan van Bourjois. Dit breng ik aan op mijn waterlijn en aan de binnenkant van mijn ogen.

 

Rimmel eyeliner glam eyes

Ik vond dat de look nog wel wat eyeliner kon gebruiken. Daarom voegde ik met Rimmel Eyeliner nog een eyeliner met wing toe. Mooi effect geeft dat.

Rimmel Wake me up mascara

Als mascara draag ik twee mascara’s over elkaar heen. Als eerste breng ik Rimmel Wake me up aan op mijn wimpers. Deze mascara geeft mijn wimpers altijd mooi volume en lengte.

 

Rimmel 24HR Super Curler

Daaroverheen breng ik Rimmel 24HR Super Curler aan. Dit heb ik als tip gekregen van mijn PR bureau. Ik moet zeggen: het effect vind ik wel mooi. Het lijkt net of ik valse wimpers draag.

 

Close-up ooglook

Ter verduidelijking hierbij een close-up van mijn ooglook.

 

Khroma Beauty Secrets Honey Stick Lipgloss

Op mijn lippen draag ik Khroma beauty secrets honen lipgloss van Kim Kardashian en haar zussen. Deze smaakt heel zoet en ruikt zoals de naam al doet vermoeden naar honing. Ik draag deze niet vaak omdat ik hem soms te milky vind, maar voor deze look vond ik hem wel mooi passen.

 

De uiteindelijke look

De uiteindelijke look ziet er dan als volgt uit. Ik vind het erg mooi geworden en zeker geschikt voor een feestje of kerst ofzo. Ik hoop dat jullie weer inspiratie hebben opgedaan!

 

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*