Bruiloft tradities: hoe heb ik ze ingevuld

Categories Trouwen

In mijn vorige blog over bruiloft tradities heb ik al verteld hoe ik something old, something new, something borrowed and something blue zelf ging invullen. Ik wilde toen nog niet laten zien hoe ik dat ging doen, omdat ik nog moest gaan trouwen. Inmiddels ben ik alweer ruim 4 maanden getrouwd en kan ik jullie met een gerust hart mijn something old, something new, something borrowed and something blue laten zien.

Something old

Ik begin weer met something old. Zoals ik al vertelde ging ik hiervoor het speldje van mijn opa gebruiken. Deze heb ik op twee manier verwerkt. Er zat een speldje in mijn boeket en er zat er een in mijn haar.

Something new

Mijn oorbellen. Ik droeg oorbellen die ik samen met mijn moeder en oma had gekocht. De oorbellen zijn van Swarovski.

Something Borrowed

Mijn something borrowed was de ketting van mijn moeder. Deze is witgoud met een hartje eraan. In dit hartje zijn zitten allemaal diamantjes.

Something blue

Dit was natuurlijk mijn kousenband en nu zien jullie eindelijk hoe die eruit zag!

Dit was dus hoe ik something old, something new, something borrowed and something blue heb ingevuld. Nu kunnen jullie ook daadwerkelijk zien hoe ik dat heb gedaan. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen!

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

1 thought on “Bruiloft tradities: hoe heb ik ze ingevuld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*