6 juni

Geniet van de zon met Hawaiian Tropic

Review, Beauty , , , , , , , , , , ,

Hawaiian Tropic zonproducten

Het is juni en we hebben al volop kunnen genieten van de zon. Maar wel veilig natuurlijk. Gelukkig is dat met Hawaiian Tropic heel fijn en gemakkelijk. De producten ruiken altijd heerlijk tropisch en beschermen goed tegen de zon. Het assortiment van Hawaiian Tropic is weer wat fijne producten rijker. Ik laat ze vandaag aan jullie zien.

Hawaiian Tropic – Silk Hydration Protective Weightless Oil

Veel dames smeren zich graag in met een olie als zij de zon in gaan. Kies dan wel voor een olie met SPF. Hawaiian Tropic heeft een nieuwe olie in het assortiment, de Silk Hydration Protective Weightless Oil. Deze lichte, niet plakkende olie heeft SPF 30. De ultra lichte formule geeft 12 uur lang hydratatie en is bovendien water resistent voor 80 minuten. Bij het opbrengen ruik je de heerlijk exotische geuren van de ingrediënten zoals kokosnoot en argan.

Het uitsmeren van de olie is een heel gemakkelijk. Je verdeeld de olie goed over je uit en het trekt snel in. Daarbij houdt je geen plakkerige handen over. Super fijn! Wil je na even het water in om af te koelen? De olie is ‘reef friendly’ en daardoor niet schadelijk voor de zee. Dus ga gerust je gang.

Het aanbrengen van de oil doe je met een sprayflacon. Het pompje werkt makkelijk en ik spray zonder problemen de oil op mijn huid. Er blijft een lichte glans achter en dat vind ik wel mooi. De geur vind ik echt heerlijk. Ik waan me op een tropisch eiland en ik ben voor een dagje zon goed beschermd. Silk Hydration Protective Weightless Oil SPF 30 150 ML kost: € 23,99

Hawaiian Tropic – Mineral Powder Brush

Naar dit nieuwe product van Hawaiian Tropic was ik na het lezen van het persbericht zo benieuwd! Het is de Mineral Powder Brush. Dit is een translucent SPF 30 zonbescherming in poeder vorm. Bijzonder he?

Deze breng je aan onder of over je make-up en het geeft een matte finish. Geen glimmend hoofd of dichte poriën maar wel goed beschermd de zon in. De brush is handig in gebruik en fijn om mee te nemen in je tas, ideaal voor een touch-up geurende de dag. Ook prettig: de poeder plakt niet.

Het aanbrengen van deze mineral poeder Brush vond ik wel even wennen. Het poeder zit onderin de huls. Als je de dop van de huls afhaalt zie je een plastic huls die je naar beneden kunt schuiven. De kwast komt dan tevoorschijn.

Door de huls op zijn op te houden en een beetje te schudden, komt de poeder in de kwast terecht waarna je het kunt aanbrengen. Dit vond ik in het begin lastig. Eerst had ik het idee dat er niets ‘uit kwam’. Daarna kreeg ik ineens heel veel poeder uit de kwast haha. Het was even oefenen dus en wennen.

Inmiddels vind ik de kwast erg prettig in gebruik. Ik neem hem mee in mijn handtas voor een touch up als ik op het terras zit. Ik ruik bij deze mineral poeder brush heel lichtjes een tropisch geurtje. Er zit dus wel parfum in, maar ik heb geen last van irritaties in mijn gezicht gekregen. Dus ook een gevoelige huid kan deze minerale zonbescherming verdragen (ik krijg nl. snel onzuiverheden e.d.).

Mineral Powder Brush SPF 30 kost: € 25,99

Hawaiian Tropic – After Sun Cooling Aloe Gel

Wat doe je na een dagje zonnebaden? Juist! Jezelf insmeren met after sun. Hawaiian Tropic heeft ook een nieuwe After Sun aan het assortiment toegevoegd. De After Sun Cooling Aloe Gel. Een after sun op gel basis dus.

Met de nieuwe after sun cooling aloe gel van Hawaiian Tropic verzorg en hydrateer je je huid na het zonnen. Deze lichte gel verreikt met aloë vera en vitamine E, plakt niet en smeert gemakkelijk uit. Een verkoelend en verfrissend after sun product is precies wat je nodig hebt na een warme dag. Bovendien houd je je zorgvuldig opgebouwde vakantiekleurtje hiermee langer vast.

De gel is groen van kleur en zit in een transparante fles. Na het aanbrengen zie ik geen groene waas op mijn huid. Wel ervaar ik een verkoelend effect. Het duurt even voordat ik vind dat de gel voldoende is ingetrokken, maar daarna kan ik mezelf gewoon aankleden zonder dat alles plakt. Dat vind ik prettig, want dat hele plakkerige vind ik erg vervelend.

Deze after sun cooling gel heeft ook een heerlijke tropische geur. Zo houd je ook na het zonnen de tropische vakantiestemming nog even vast.

After Sun Cooling Aloe Gel 200 ML kost: € 16,99.

Conclusie

Deze drie nieuwe producten van Hawaiian Tropic zijn een mooie aanvulling op de al bestaande lijn. Ze zijn vernieuwend en prettig in gebruik. De Mineral Powder Brush vond ik even wennen, maar uiteindelijk prima in gebruik. Mijn favoriet is de Silk Hydration Protective Weightless Oil in SPF 30. Want een olie met beschermingsfactor gebruik ik graag in de zon. Mooi om te zien dat Hawaiian Tropic haar assortiment blijft uitbreiden en dat het sinds twee jaar weer in Nederland te koop is. Ik ben fan.

Samenvatting

Product: Silk Hydration Protective Weightless Oil, Mineral Powder Brush en After Sun Cooling Gel
Merk: Hawaiian Tropic
Verkrijgbaar: o.a. bij Kruidvat
Cijfer: 9

*Deze producten heb ik ontvangen voor een review.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*