3 juni

Summer Supernova – Ideal of Sweden

Lifestyle , , , , , , , ,

Eindelijk, het begint zomer te worden! Wat heb ik daar lang naar uitgekeken zeg. Het wordt weer tijd voor genieten in de zon en flaneren in leuke zomerjurkjes. Hoe leuk is het om je telefoon ook zomers ‘aan te kleden’. Met de Summer Supernova collectie van Ideal of Sweden kan het.

Summer Supernova

Ontdek levendige nieuwe tinten voor de zomer met de nieuwste collectie van IDEAL OF SWEDEN. Extatisch en betoverend – de Summer ’22-collectie is een ode aan de jaren negentig en combineert de kenmerkende esthetiek van de jaren 00 met onze kleuraccenten van het seizoen: felgroen en magentaroze.

Dompel jezelf onder in sappige heldere tinten voor levendige zomerdagen. Deze high-impact stijlen veroveren het seizoen met weelderige tinten en rijk getextureerde oppervlakken.

Zelf heb ik ook een mooie case uit deze collectie uitgekozen. En dat is de: Printed Case Vibrant Bloom. Een mooie, fleurige en vooral zomerse case die mijn iPhone een heerlijk zomers tintje geeft.

Kortingscode

Omdat ik me kan voorstellen dat jullie ook zo’n leuk zomers hoesje willen aanschaffen, heb ik weer een fijne kortingscode voor jullie. Met code: BeautyGlowDaisy krijg je namelijk 15% korting! Dat is toch mooi meegenomen he?

Welk hoesje ga jij shoppen?

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*