9 juni

NIVEA SUN UV Face Spot Control Luminous630

Beauty, Review , , , , , , , , , , , , ,

Nivea SUN UV Spot Control Face

Het is voor jullie denk ik geen geheim meer dat ik graag geniet van de zon. Ik ben in de lente/zomer veel buiten te vinden en zit graag in het zonnetje. Dat doe ik uiteraard wel met zonbescherming op. Toch krijg ik snel last van hyperpigmentatie en dan met name op mijn bovenlip. De zogenoemde pigmentsnor. Jep, niet erg charming. Gelukkig kan goede zonbescherming helpen en Nivea heeft nu speciaal voor dit soort ongemakken een product ontwikkeld: NIVEA SUN UV Face Spot Control Luminous630.

NIVEA SUN UV Face Spot Control Luminous630

De nieuwe NIVEA SUN UV Face Spot Control Luminous630 met SPF50, bevat het gepatenteerde LUMINOUS630® ingrediënt: het resultaat van tien jaar onderzoek. 50.000 moleculen werden getest op het enzym dat verantwoordelijk is voor melanineproductie. Molecule nummer 630 bleek succesvol in het in balans brengen van de pigmentatie en dus in het verminderen van pigmentvlekjes.

Door het LUMINOUS630® ingrediënt te combineren met effectieve UVA/UVB-bescherming, biedt de nieuwe innovatie van NIVEA SUN drie-in-één bescherming. Zo beschermt de formule de huid tegen beschadiging van de zon, beschermt het tegelijkertijd tegen door de zon veroorzaakte vlekvorming én vermindert het de zichtbaarheid van bestaande vlekken. 

Maar dat is nog niet alles. De lichte verfrissende crème bevat daarnaast Hyaluronzuur en Vitamine E, voor een hydraterend effect. Daar worden onze huidjes erg blij van!

De SUN UV Face Spot Control Luminous630 creme zit verpakt in een witte, handzame tube. Hierdoor krijg je het product hygiënisch uit de verpakking. De creme is zelf licht beige van kleur en heeft een klein beetje een geur die ik niet goed kan omschrijven.

Het aanbrengen van de creme op mijn gezicht gaat makkelijk. Ik breng het eenvoudig aan met mijn handen en de creme trekt snel in. Ik gebruik de creme dagelijks en ondanks de geur, heb ik er geen onzuiverheden door gekregen.

Maar het allerbelangrijkste: de creme doet wat hij belooft! Ik heb nog geen pigmentsnor bij mezelf kunnen ontdekken en heb toch regelmatig in de zon gezeten en gelopen. Dus ik ben heel blij. Ook heb ik niet een maal mijn gezicht verbrand, ik ben dus ook goed beschermd met deze creme van NIVEA.

Mijn gezicht zonder NIVEA SUN UV Face Spot Control
Mijn gezicht met NIVEA SUN UV Face Spot Control

NIVEA SUN UV Face Spot Control Luminous630, SPF50 50ml kost €23.99

Conclusie

Ik heb de NIVEA SUN UV Face Spot Control Luminous630 dagelijks gebruikt en dat doe ik nog steeds. In tegenstelling tot andere jaren, heb ik nog geen hyperpigmentatie bij mezelf kunnen ontdekken en ook mijn pigmentsnor is er niet. Dat maakt me blij en zorgt ervoor dat ik SUN UV Face Spot Control Luminous630 blijf gebruiken. Want in mijn ogen doet het product wat het belooft.

Samenvatting

Product: SUN UV Face Spot Control Luminous630
Merk: Nivea
Verkrijgbaar: Diverse drogisterijen
Prijs: €23.99
Cijfer: 9

*Dit product heb ik ontvangen voor een review. 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*