23 mei

Guerlain Terracotta Light

Beauty, Make-up , , , , , , ,

Een tijdje terug had Leco van Zadelhoff een winactie op zijn Instagram waarbij je de nieuwe Guerlain Terracotta Light kon winnen. En weet je, ik won! Vandaag laat ik jullie dit prachtige poeder zien. Het is onderdeel geworden van mijn favoriete look voor de lente/zomer.

Guerlain Terracotta Light 03 medium warm

De Terracotta poeders van Guerlain zijn een musthave en best wel legendarisch te noemen. Dus toen ik een DM ontving van Leco van Zadelhoff waarin stond dat ik een van de winnaars was, kunnen jullie je vast wel voorstellen dat ik erg blij was.

De kleur die ik heb ontvangen is 03 Medium Warm en deze kleur vind ik mooi passen bij mijn huidskleur. Er zijn in totaal 6 verschillende kleuren van Terracotta Light verkrijgbaar. Sommige hebben een koele ondertoon, anderen en warme zoals de kleur die ik ontvangen heb.

Volgens Guerlain bevat Terracotta Light een unieke mix van zonnige tinten versterkt met levendige kleuren om de een stralende, gezond uitziende gloed van elke huidskleur te onthullen. De textuur met 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder lichtgevende glans, versmelt onmiddellijk met de huid voor een frisse en levendige finish met een gezonde gloed. De formule is verrijkt met Marokkaanse bloemenhoning van natuurlijke oorsprong, bekend om zijn vochtinbrengende eigenschappen, en houdt de hydratatie van de huid op peil voor langdurig comfort.

Het bijzondere aan dit poeder vind ik dat het niet alleen een bronzer is, maar eigenlijk ook een blush en highlighter in een. Ik gebruik naast dit product dan ook geen ander product op mijn wangen. Ik wil de luchtige textuur behouden.

Ik breng Terracotta aan met een grote, zachte kwast. Ik gebruik het op mijn wangen, neusbrug en op mijn kin. Het aanbrengen gaat heel makkelijk en zonder strepen. Door de lichte textuur bouw je de bronzer gemakkelijk naar je wens op.

Het effect van het poeder vind ik erg mooi. Het geeft me inderdaad een warme, zomerse gloed. Perfect voor een mooie zomerse look.

Tijdens het aanbrengen voelt het poeder heel zacht. Het voelt bijna alsof je niets draagt, het poeder is echt heel licht. Dat vind ik vooral voor de zomer erg fijn.

Inmiddels is het denk ik wel duidelijk dat ik erg blij ben met de Guerlain Terracotta Light poeder die ik heb gewonnen. Ik gebruik hem met veel plezier. Daarom wilde ik hem graag aan jullie laten zien. Binnenkort zal ik er een look mee posten.

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*