16 mei

Neofollics Scalp Therapy

Haar, Review , , , , , , , ,

Als er iets irritant is, dan zijn het wel hoofdhuid problemen. Denk maar aan roos, eczeem, jeuk en schilfers. Dat wil niemand. Maar veel van ons hebben er wel last van. Gelukkig is er de Neofollics Scalp Therapy lijn om ons hiervan af te helpen.

De Neofollics Scalp Therapy lijn is een behandeling voor de hoofdhuid. De behandeling voor een gezonde hoofdhuid is de meest doeltreffende behandeling voor de verbetering van de hoofdhuid. Het bestrijdt roos, schilfers en jeuk en is effectief bij hoofdhuidaandoeningen zoals Seborroïsch Eczeem en Psoriasis. De behandeling exfolieert de hoofdhuid op milde wijze en verwijdert onzuiverheden zoals roos en schilfers. Het bevat een breed spectrum aan ingrediënten met anti-schimmel, anti-inflammatoire en anti-microbiële activiteit. De Neofollics behandeling voor een gezonde hoofdhuid is perfect voor iedere man of vrouw.

Van roos of eczeem heb ik geen last. Wel had ik soms een jeukende hoofdhuid en ‘haarpijn’ na het dragen van een staart. Ik heb twee producten uit de Scalp Therapy lijn ontvangen en ik deel graag mijn ervaring met jullie.

Neofollics Scalp Therapy Exfoliating shampoo

Het eerste product dat ik graag wil laten zien is de Neofollics Scalp Therapy Exfoliating shampoo. Deze shampoo is speciaal ontwikkelt voor de verbetering van de hoofdhuid. Het bestrijdt roos, schilfers en jeuk en is effectief bij hoofdhuidaandoeningen zoals Seborroïsch Eczeem en Psoriasis. 

De shampoo scrubt zachtjes de hoofdhuid en verwijdert onzuiverheden zoals roos en schilfers. Het bevat een breed spectrum aan ingrediënten met anti-schimmel, anti-inflammatoire en anti-microbiële activiteit. Tegelijkertijd bevat de shampoo verzachtende natuurlijke oliën om de hoofdhuid te behandelen en te kalmeren.

De shampoo is wit van kleur. Tijdens het aanbrengen op mijn hand en vervolgens in masseren op mijn hoofdhuid, voelt het shampoo als een milde scrub. Het voelt ook eigenlijk niet alsof ik mijn haar aan het wassen ben, maar meer alsof ik echt mijn hoofdhuid aan het scrubben ben.

Het uitspoelen van de shampoo is dan ook wel even een werkje, door de deeltjes die erin zitten. Maar na drie weken gebruik merk ik wel verschil. Mijn hoofdhuid jeukt minder en van haarpijn heb ik ook een stuk minder last. Mijn hoofdhuid voelt rustiger aan.

Neofollics Scalp Therapy Nourishing Mask

De volgende stap in de Scalp Therapy is de Neofollics Scalp Therapy Nourishing Mask. Daarom vertel ik daar nu meer over aan jullie. De Scalp Therapy Nourishing Mask van Neofollics Hair Technology is het meest effectieve masker voor het verbeteren van de gezondheid van de hoofdhuid. Het bestrijdt roos, schilfers en jeuk en is ook effectief bij hoofdhuidaandoeningen zoals seborroïsch eczeem en psoriasis. Het masker verzorgt de hoofdhuid en verwijdert onzuiverheden zoals roos en schilfers. Het hoofdhuidmasker bevat een groot aantal ingrediënten met schimmelwerende, ontstekingsremmende en antimicrobiële eigenschappen.

In tegenstelling tot de meeste haarmaskers, breng je dit masker dus juist op je hoofdhuid aan. Het is bedoeld om je hoofdhuid extra te voeden en te kalmeren. Het masker zit in een tube met een grote witte dop. Als je de dop eraf draait zie je een hele gemakkelijke tuut aan het uiteinde van de tube zitten. Hiermee kun je het masker gemakkelijk op je hoofdhuid aanbrengen.

Na het aanbrengen van het masker masseer ik het in op mijn hoofdhuid. Let op: dit masker spoel je niet gelijk uit. Je laat het zo zitten. Een dag later kun je het alsnog uitspoelen, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik dat niet altijd gedaan heb.

Wat ik merk is dat mijn hoofdhuid een stuk rustiger is geworden sinds ik ook dit masker gebruik. Mijn haar lijkt ook veel meer te glanzen. De Scalp Therapy lijn doet dus niet alleen iets voor mijn hoofdhuid, maar ook wat voor mijn haar.

Conclusie

Het gebruik van de Neofollics Scalp Therapy producten was even wennen. De shampoo die voelde als een scrub en het masker dat op de hoofdhuid aangebracht moest worden en niet uitgespoeld: nieuw voor mij. Maar het resultaat mag er zijn. Mijn hoofdhuid is een stuk rustiger en mijn haar glanst mooi. Ik ben er blij mee.

Samenvatting

Product: Scalp Therapy shampoo en mask
Merk: Neofollics
Verkrijgbaar: oa via de Neofollics website
Prijs: shampoo: €29,95 mask: €24,95
Cijfer: 8

*Deze producten heb ik ontvangen voor een review.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*